Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ja leków nie biorę , ale przydały by się mojemu kaktusowi-Kazimierzowi, który został matką.
Od kiedy jego dziecko go przerosło, strasznie się postarzał. Tylko nigdzie tu nie ma lekarza od kaktusów Strasznie się o niego martwię, jeśli coś mu się stanie, to zapewne odbije się na całym stadku moich kaktusów .
Wszystkie są do siebie bardzo przywiązane.
Jeszcze do tego uszy nie rozumieją powagi sytuacji i ciągle próbują te kaktusy zjeść .
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Umarłam
Na tej całej imprezie dzieci spiewały piosenki i mówiły wierszyki...4-latka na pytanie jakie wierszyk powie, odpowiada że o FOCE...Pan prowadzący zrobił krótki opis sympatycznego zierzątka, jak to pływa sobie w morzu, je rybki itp..dziewuszka zaczyna recytować:
Proszę pana pewna FOKA
Traktowała świat z wysoka
I mówiła z przekonaniem:
- Grunt to dobre wychowanie!
Zaprosiła raz więc gości,
By nauczyć ich grzeczności.
Pierwszy osioł wszedł, lecz przy tym
W progu garnek stłukł kopytem. FOKA wielki krzyk podniosła:
- Widział kto takiego osła?! itd
Pan na podsumowanie dodał, że wierszyk był o K - FOCE
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila