Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
albo wykupić 

Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
e tam to już nawet wioska może być.
byle gęsi nie było, bo już mnie jedna dziabla i mam uraz
a w ogóle to pogoda mi się sprawdza z takim 10 minutowym opóźnieniem ( no bo w końcu to dla wawy a ja spod wawy)
byle gęsi nie było, bo już mnie jedna dziabla i mam uraz

a w ogóle to pogoda mi się sprawdza z takim 10 minutowym opóźnieniem ( no bo w końcu to dla wawy a ja spod wawy)

...czyż nie dobija się koni...?
to ogólnie działa z opóźnieniem bo aktualizują co jakiś czas, u nas jak przestało padać to na wygaszaczu jeszcze lało 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
chmurka w kształcie królika 

miałam nie wchodzić, ale zajrzałam do was.
zostałabym dziś szczęśliwą właścicielką suczki wilczurowatej, już już się miałam na nią zdecydować
(poszłam się napić piwa na przymiejscowym mostku i była tam wystraszona piękna rudawa wilczurzyca ewidentnie samotna)
ale szła jakaś matka z dzieckiem w wózku a ona za nią pobiegła..
bym miała takiego pięknego psa...miałam ją wołać ale mój ociec do mnie wydzwaniał...
może znajdzie jakiś dom..??
a w ogóle wszystkiego najlepszego z okazyji dnia dziecka
cmok cmok całusy dla was

zostałabym dziś szczęśliwą właścicielką suczki wilczurowatej, już już się miałam na nią zdecydować
(poszłam się napić piwa na przymiejscowym mostku i była tam wystraszona piękna rudawa wilczurzyca ewidentnie samotna)
ale szła jakaś matka z dzieckiem w wózku a ona za nią pobiegła..
bym miała takiego pięknego psa...miałam ją wołać ale mój ociec do mnie wydzwaniał...
może znajdzie jakiś dom..??
a w ogóle wszystkiego najlepszego z okazyji dnia dziecka

cmok cmok całusy dla was

miś też jest na moim szklanym oknie 

Czy w Warszawie na przełomie lipca/sierpnia, będzie ktoś łaskaw użyczyć kawałka podłogi?
Nie żebym nie przepadała za znajomymi rodziców...
Będę ze śpiworem i własnym prowiantem nawet
.

- Paul_Julian
- Kontakt:
Wogole to wszystkiego najszczurszego wszystkim szczurzym dzieciom ! Duzym i małym! i łaciatym i kosmatym!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
na przełomie lipca/sierpnia to na woodstock a nieBabli pisze:Czy w Warszawie na przełomie lipca/sierpnia, będzie ktoś łaskaw użyczyć kawałka podłogi?Nie żebym nie przepadała za znajomymi rodziców...
Będę ze śpiworem i własnym prowiantem nawet
.

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!