Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kameliowa, ja wieeem, że woodstock jest wtedy, aczkolwiek wkroczyła do akcji przyjaciółka mamy - wiesz, naopowiadała jej o dzikich akcjach jej córki i tak dalej, dlatego ja mogę tylko jeśli kaśka (siostra) podrzuci mnie tam - i odbierze potem, a jako że wybywa wtedy na woodstock, to jest moją ostatnią nadzieją
Ale się zirytowałam!
Nie mogłam spać dziś całą noc, skoro musiałam dziś b wcześnie wstać, to wypiłam kawę o 5 i nie spałam. Miałam iść na angielski od rana, do biblioteki i do sklepu kolegi zabrać parę rzeczy od niego. Piszę do niego smsa o której zaczyna pracę a on mi na to że właśnie sobie uświadomił, że dziś jest boże ciało i wszystko pozamykane... i po co to wszystko ?! teraz cały dzień bede umierać z nudów.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jak myślicie, czy dwa szczury (roczniak i miesięczny) wytrzymają 15-minutową drogę do mnie do domu w faunaboxie wielkości 20x15 ?
Tylko ten mi został, a wielkiego kociego transportera nie chce ze sobą ciągnąc, bo ojciec się skapnie ze coś na rzeczy jest..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
U mnie nawet jakbym wzniosła w reklamówce to matka i tak by wyczaiła, że kolejny szczur
Ale teraz mam pretekst, bo wczoraj pojechałam zawieźć transporterek dudzi, która jedzie do Gdyni po moją słodycz i powiedziałam, że tylko pożyczam, więc jak wniosę to tylko powiem, że mi oddała transporterek