a może by jakąś nową sesję foto im zrobić
Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: Moje Chrupki :D :D :D
Ja również życzę dużo sił dla najstarszych szczurków 
?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Telimenko, przykro mi... Pamiętaj jaki był cudowny, jakie niezapomniane chwile z nim przeżyłaś... Bo za to przecież kochamy te paskudy... Za to, że z nami były i co nam dały...
Trzymaj się, tylko tyle mogę powiedzieć.
Trzymaj się, tylko tyle mogę powiedzieć.
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.

Zdjęcia Chrupek bardzo prosze
Bo on ciebie kocha niby jak ma ci to pokazac 
No nie wiem właśnie
. Ta jego miłość wywołuje we mnie lęk, zresztą nie tylko we mnie Flos się go panicznie boi. Dziś wyląduje u nas 8 kawalerów to mam nadzieje ze się Fizyk trochę utemperuje. Bo dzieciaka sterroryzował, Ekler jest kastratem i mi się wydaje ze się rozpanoszył po prostu..
Teli , raczej go to nie uspokoi....
Natomiast tak czy siak pamietaj o kwarantannie !!!!!
Jesli zas bierzesz szczurki na DT t w ogole je izoluj od swojego stadka nie ma sensu , wymieniac je drobnoustrojami na bo tak.
Natomiast tak czy siak pamietaj o kwarantannie !!!!!
Jesli zas bierzesz szczurki na DT t w ogole je izoluj od swojego stadka nie ma sensu , wymieniac je drobnoustrojami na bo tak.
Pamietam pamietam
.
Ehh to ja nie wiem juz co go uspokoi, w sumie on ma teraz 10 miesięcy to możliwe ze to hormony?
Ehh to ja nie wiem juz co go uspokoi, w sumie on ma teraz 10 miesięcy to możliwe ze to hormony?
a co ma sie uspokoic ? Niekiore szczurki podgryzaja - torodzaj iskania , calkiem duzo delikatnie podgryza , Kochany Brysiek podgryzal, Pelka podgryza, Elka podgryza , szczerze mowiac jakos nie widze wtym nic szczegolnego czy strasznego, ja tam je tez podgryzam
. Nie lubie podgryzania w palce u nog dlatego chodze w krytych kapciach 
Ja nie lubię w ogóle podgryzania
. Mam wrażenie ze mnie zaraz upierniczy tak ze mi mięso wyjdzie na zewnątrz. W sumie to się trochę boje takich czułości. A jak widzę ranki na ich ciałkach od iskania to ja jednak podziękuje za takie czułości.
Moje tez mnie podgryzają np. jak gadam przez telefon , albo się uczę itd. To robią na mnie zasadzkę i koniec muszę się z nimi bawić takie wredoty małe 
Telimenka! bo Ty pewnie zbyt apetyczna jesteś
Fizyk mi właśnie wygląda na takiego, który wszystko robi "bardziej" - więc czuły też jest konkretnie.
Fizyk mi właśnie wygląda na takiego, który wszystko robi "bardziej" - więc czuły też jest konkretnie.
Czekam na zdjęcia tymczasowiczów
Ech... Elliot... mój ulubieniec z Twojego stadka
... Ale bardzo dobrze, że masz tę całą resztę
Całuski dla wszystkich podgryzaczy i piskaczy!
Aaa, właśnie... Jak tam Flosik? Urósł coś niecoś?
Ech... Elliot... mój ulubieniec z Twojego stadka
Całuski dla wszystkich podgryzaczy i piskaczy!
Aaa, właśnie... Jak tam Flosik? Urósł coś niecoś?
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya