futrzaste momenty
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: futrzaste momenty
W tym sęk, że dziewczyny są smukłe, problemów z wagą nie mają, bo nawet jeśli wpierniczają dużo, to są ciągle w ruchu. Gandzia natomiast, jako autystyk, jedyny ruch zażywa gdy pędzi schować jedzenie z jedno kąta w drugi. Jest zdecydowanie pulchniejsza niż reszta i to ona powinna prędzej przejść na dietę, tym bardziej teraz po sterylce trzeba będzie pilnować wagi... Właśnie, trzeba będzie wieczorem w końcu paskudy zważyć 

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
No to Ci babolec jeden !
Wiesz, jak Trish do mnie przyjechała, to miała ten kawałek Labo na podróż, który jej dałaś. To potem dałam go jej do klatki, bo skoro była przyzwyczajona, to myślałam, że chętnie zje. Ale gdzie tam. Labo się walało, a rzuciła się na VL...
Wiesz, jak Trish do mnie przyjechała, to miała ten kawałek Labo na podróż, który jej dałaś. To potem dałam go jej do klatki, bo skoro była przyzwyczajona, to myślałam, że chętnie zje. Ale gdzie tam. Labo się walało, a rzuciła się na VL...
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Hahahahaha
Dziewczyny dostawały Labo jako taką niby podstawę, ale druga połowa miski była wypełniona VL albo XtraVital (już nie pamiętam) - no i zgadnij, co pierwsze znikało
Na drogę też zdaje się dostała jeszcze coś, starałam się aby prowiant był zacny, w końcu daleka droga...
Labo raczej smaczne nie jest, ale ze względu na cięcia budżetowe spowodowane chwilowym podwyższeniem składek na szczurzy nfz, muszą póki co się ograniczyć do tego (oczywiście nie licząc stałych bonusów typu świeżyzna czy gerberek). No i widocznie Gandzia uważa, że będzie smaczniejsze, jak przeleżakuje dzień czy dwa
Albo przyjęła strategię: nie jedzmy tego, to może się skapnie że to fe i da coś lepszego
Strajk głodowy?
Zaraz mi szczury jeszcze związki założą 

Labo raczej smaczne nie jest, ale ze względu na cięcia budżetowe spowodowane chwilowym podwyższeniem składek na szczurzy nfz, muszą póki co się ograniczyć do tego (oczywiście nie licząc stałych bonusów typu świeżyzna czy gerberek). No i widocznie Gandzia uważa, że będzie smaczniejsze, jak przeleżakuje dzień czy dwa

saszenka
A co Ty gadasz, moje Labo lubią
Vl jest tłuste, więc dobrze wchodzi, ale jak mi przyszło Labo to miałam jeszcze resztkę VL i nie chciały jej tknąć 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Nie wierzę Ci!!! 

saszenka
Ja też nie !!

O jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Po raz pierwszy usłyszałam, jak szczur puszcza bąki
Cholera, chyba kapnęłam za dużo tranu 

saszenka
No co Ty ? Moje pierdzą regularnie
Chociaż może teraz jakby mniej

Widocznie moje się powstrzymywały w towarzystwie 
A dziś udało mi się wystrachać Gandzię
Siedziałam sobie przy klatce, aż tu nagle w drzwiczkach pojawiła się Gandzia. Była skoncentrowana na kawałku Labo, jakiś metr przed nią i chyba mnie po prostu nie zauważyła. Chciałam się z nią przywitać, ale jak powiedziałam miłe słowo, to ta aż podskoczyła w miejscu, ześlizgnęła się z gałęzi, złapała się przednimi łapkami i wgramoliła z powrotem. Wtedy spojrzała na mnie z taaaaakim wyrzutem, że pomyślałam, że więcej niepytana się nie odezwę 

A dziś udało mi się wystrachać Gandzię

saszenka
No Ty też musisz znać swoje miejsce w stadzie. Bo chyba nie sądzisz, że jesteś nad Gandzią ? 

No właśnie nie wiem... Bo widzisz, z jednej strony wynoszę odchody i podaję do stołu, ale z drugiej to ja decyduję, gdzie i kiedy kończy się wybieg
Mam problem z określeniem swojego miejsca w stadzie 

saszenka
Nie będziesz miała problemu z określeniem miejsca, kiedy Ci strzeli arystokratycznego focha, jak za wcześnie ten wybieg skończysz 

Nie no, fochy to normalka
Przecież wiadomo, że najlepszy wybieg jest wtedy kiedy chcę iść spać. Klatka może stać otworem pół doby (wietrzy się?), szczury trzeba wołami wyciągać, ale jak tylko chce ją zamknąć to już zaczynają się demonstracje, wiece i ogólne niezadowolenie wśród ludu 

saszenka
No, moje jakoś nie protestują. Latają ze dwie, trzy godzinki i jak już powłażą do klatki, to siup, zamykam i po zawodach. A one bez słowa idą do koryta, albo spać. Albo już śpią po męczącym treningu...

Szczęściara
Moje są najaktywniejsze ok 3-4 w nocy 

saszenka