Dzięki wielkie za zdjęcie
ZDJECIA klatek
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: ZDJECIA klatek
Wygląda nieźle, zwłaszcza ta wysoka kuweta... tylko jej mycie
nie mogę się zdecydować czy kupić taką jak wy macie, czy tą niższą (tym bardziej, że klatka ma stać na szafce).
Wyszukiwarka nie gryzie
Ja też miałam problem czy wziąć tę wysoką czy tamtą niższą. Ale stwierdziłam że niewielka różnica cenowa jest między nimi to i niech będzie ta większa. A może domowników kiedyś przybyje?
Z tym że ja brałam swoją właśnie na podłogę. Jak mówisz że chcesz na szafkę to żeby Ci ta duża nie poleciała jak szczury zaczną skakać 
Co do wielkości kuwety - to fakt - prawie cała wanna
Co do wielkości kuwety - to fakt - prawie cała wanna
Otóż to już klateczka gotowa na przyjęcie nowych lokatorów w dniu dzisiejszym o godz. 19. 
Tunel od figoifagot jeszcze nie zawieszony ale może dziś uda mi się jeszcze zawiesić
A więc są koszyczki, są mebelki.
Na dniach jeszcze kawałek jakiegoś drzewka (wiem, że nie iglaka) by był urok i już! Lokum gotowe!:D
Mi się podoba to, że kolorystycznie jest idealnie
[Jestem pedantką
]

Tunel od figoifagot jeszcze nie zawieszony ale może dziś uda mi się jeszcze zawiesić
A więc są koszyczki, są mebelki.
Na dniach jeszcze kawałek jakiegoś drzewka (wiem, że nie iglaka) by był urok i już! Lokum gotowe!:D
Mi się podoba to, że kolorystycznie jest idealnie

Najlepiej wywal te drewniane półeczki, bo raz, że zaraz zaczną śmierdzieć okropnie a dwa, że z nich ściekają siuśki i od razu robi się czarna klatka 
stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
No tak tęż sądzę.marts pisze:Najlepiej wywal te drewniane półeczki, bo raz, że zaraz zaczną śmierdzieć okropnie a dwa, że z nich ściekają siuśki i od razu robi się czarna klatka
Agusta strasznie podoba mi się twoja klatka
Szczurki będą miały w niej raj 
pray - dziękuję 
Klatka fajna tylko ja hamak dałabym na sam dół zamiast kołyski, żeby szczurki spadając nie zrobiły sobie krzywdy a teraz spadając z góry lecą na sam dół.
9 duszyczek za TM [*]
Świetna klatka 
Zobaczę jak sobie z tym poradzą, jak będą miały problemy to zrobimy przemeblowanie bez najmniejszego problemuAferson pisze:Klatka fajna tylko ja hamak dałabym na sam dół zamiast kołyski, żeby szczurki spadając nie zrobiły sobie krzywdy a teraz spadając z góry lecą na sam dół.
Wg kalkulatora na 7
tutaj link, można samemu sprawdzić http://www.fancy-rats.co.uk/information ... alculator/
Tylko ta klatka raczej do osiatkowania się nadaje, bo chyba wyjdą młodsze szczurki
Tylko ta klatka raczej do osiatkowania się nadaje, bo chyba wyjdą młodsze szczurki
Wyszukiwarka nie gryzie
- renata1009
Moje ogony nie wychodzą z takiej powyżej 200 gram (nie mając wcześniej z nią styczności i nie bawiących się za młodego w przeciskanie między prętami - ale mam samcole).
Osobiście wolę te klatki ze względu na szybkość mycia krat
Osobiście wolę te klatki ze względu na szybkość mycia krat
- figoifagot
Aferson dobrze prawiAgusta pisze:Zobaczę jak sobie z tym poradzą, jak będą miały problemy to zrobimy przemeblowanie bez najmniejszego problemuAferson pisze:Klatka fajna tylko ja hamak dałabym na sam dół zamiast kołyski, żeby szczurki spadając nie zrobiły sobie krzywdy a teraz spadając z góry lecą na sam dół.Dziękuję za rady. Sama nie jestem jeszcze na tyle doświadczona
Z nami: Dyrektor, Siwy i Ciapaty
Za TM: Tytusek, Marti, Figo, Fagot, Ojciec
Za TM: Tytusek, Marti, Figo, Fagot, Ojciec