Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Prędkość światła....
Gimnastyka[Frytka] .
Następnego dnia...próba zejścia na podłogę .
Już praaawie...
...Farbka wygoniła Beate
To tyle.
Może uda mi sie pojutrze zrobić lepsze zdjęcia .
Paul-nie dziel skóry na niedźwiedziu .Jeszcze nie wiadomo,ile dostane i kiedy dostane.Narazie z wypłaty uprosze mame o 50 zł na weta,a jak dostane odszkodowanie to jej oddam .
Pasowało by już iść spać...Dobranoc Wszystkim .
Ale on woli sweet focie robić,niż chociażby myśleć o wecie...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Axen97 pisze:Może uda mi sie pojutrze zrobić lepsze zdjęcia .
Paul-nie dziel skóry na niedźwiedziu .Jeszcze nie wiadomo,ile dostane i kiedy dostane.Narazie z wypłaty uprosze mame o 50 zł na weta,a jak dostane odszkodowanie to jej oddam .
Ale Ty chyba sobie zdajesz sprawę, że ludzi dużo mniej obchodzą ładne fotki ... To nie musi być 50 zł, pisalismy Ci juz wiele razy, że można nawet taką wizytę i odświerzbienie załatwić za ZERO zł lub za 10 zł.
A co z pomysłem z allegro ? Sam miałes wielkie plany ze sprzedażą gier i wirtualnych przedmiotów z gier. I co ? nadal obiecanki ? Taka sprzedaż załatwiasz TY, a nie Twoja mama.
jest wielu młodych ludzi , którzy tak robią i tak zdobywają pieniądze na leczenie i karmę czy żwirek.
połowa lutego? ty se żartujesz? one się mecza! jeżeli dalej się drapią tak jak mówiłeś , to dla nich jest katorga!
weź ty sie człowieku ogarnij w koncu i przestac gadac - pojde pojde pojde.
takie pójde to już od 5 miesięcy obiecujesz! Ja za leki na wszy dla moich szczurów płaciłam 20 zł, i nie płakałam że to dla mnie za dużo! po prostu zrezygnowałam ze swoich przyjemności!
weź ty jesteś nieodpowiedzialny, rozpieszczony, niewychowany ! Kto przy zdrowych zmysłach pozwala się tak męczyć zwierzaką przez pół roku?! Ja na Ciebie powinnam donieść do tozu!
Ze mną od końca września'10
szczurzaszczuralubiszczurę.
Noova-ile??? Ja wczoraj za zastrzyki dla moich dwóch ogonków zapłaciłam 40 zł...a cały tydzień kuracji przed nami (ale na same zastrzyki już do tańszego weta się udajemy)
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Mama powiedziała,że będziemy kontynuować sprzedarz książek na allegro,to wtedy będzie kasa na weterynarza .
'naatka - Ja Wam tłumacze:Ja namawiałem mame te 5 miesięcy!Teraz już napewno pójdziemy.Mama powiedziała,żebyśmy się z wetem umówili na taki dzień,kiedy będzie dodatnia temperatura(Bo przecież ich na mróz nawet pod kocem i w torbie nie zabiore).
mikanek - twój wet ma kosmiczne ceny O_o.
Axen97 pisze:
'naatka - Ja Wam tłumacze:Ja namawiałem mame te 5 miesięcy!Teraz już napewno pójdziemy.Mama powiedziała,żebyśmy się z wetem umówili na taki dzień,kiedy będzie dodatnia temperatura(Bo przecież ich na mróz nawet pod kocem i w torbie nie zabiore).
mikanek - twój wet ma kosmiczne ceny O_o.
Owiniesz transporter w koc, zapakujesz w torbę z termoforem i nic im nie będzie. A jak myślisz ludzie chodzą do weta ze szczurami zimą?? Nie czekają 3 m-cy aż puszczą mrozy!
Kosmiczne ceny?? Ja po dwóch wizytach z zastrzykami, jestem lżejsza o 90zł.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
no ja jakoś zabrałam je do weta zimą- jechaliśmy wczoraj dwie godziny autobusem, w transporterze buteleczki z wrzątkiem i polary , transporter w torbie podróżnej. Nie ma co czekać na wiosnę, bo w końcu znajdziesz martwego szczura. Nie wiem jak Ty , ale ja bym sobie nie wybaczyła takiego zaniedbania.
Co do weta to też się zdziwiłam, bo w Warszawie mniej płaciłam :/ no ale cóż. Najważniejsze, że zastrzyki mogę robić u każdego weta więc u mnie w miasteczku będzie taniej (policzono mi 10 zł). Ale co do diagnozy to nie ma co oszczędzać i lepiej iść do dobrego weterynarza
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
BOŻE CZŁOWIEKU DOBIJASZ MNIE! za przeproszeniem Twoja mama to skończona kretynka ALBO ty masz coś z deklem! Dodatnia temperatura? to do maja musisz czekać! MEGA CIEPŁO SIĘ UBIERZ SZCZURY pod te warstwy i po problemie!
Może zamiast kupować słodycze, to te dwadzieścia złotych przeznacz na weta? Bo nie sądze że u Ciebie w domu panuje ubóstwo i nie stać Was na weta skoro chcesz im kupić setke i masz komputer!!!
Ze mną od końca września'10
szczurzaszczuralubiszczurę.
Może zamiast kupować słodycze, to te dwadzieścia złotych przeznacz na weta? Bo nie sądze że u Ciebie w domu panuje ubóstwo i nie stać Was na weta skoro chcesz im kupić setke i masz komputer!!!
No teraz to już mnie dobiłaś...ja nie kupuje słodyczy!
Czasami w sklepiku kupie sobie cukierka czy drożdżówke.Musiałbym być nienormalny żeby 20 zł wydać na słodycze!
Chce im kupić klatke za ODSZKODOWANIE.Nie wiem ile razy mam o tym mówić.
Komputer ma już ok 6-7 lat!