futrzaste momenty
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: futrzaste momenty
Nie no, o tej godzinie to ja śpię. A zostawić bez opieki ich nie można, bo zaraz mi coś zeźrą. Za łóżko już się zabrały, mimo pilnowania, więc nie chcę nawet myśleć, co by przestało istnieć, gdybym je zostawiła i wstała rano...
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Haahaha 
Moje też nie biegają samopas. Był taki czas, że bardzo mało spałam i mogłam pozwolić sobie na otworzoną klatkę praktycznie przez całą noc. I właśnie wtedy zauważyłam, że najchętniej brykają właśnie w tych godzinach, przy czym ok 4 wszyscy idą spać a Greta się dopiero wybudza

Moje też nie biegają samopas. Był taki czas, że bardzo mało spałam i mogłam pozwolić sobie na otworzoną klatkę praktycznie przez całą noc. I właśnie wtedy zauważyłam, że najchętniej brykają właśnie w tych godzinach, przy czym ok 4 wszyscy idą spać a Greta się dopiero wybudza

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Aha, bo już myślałam, że Ty taka dobra jesteś i tak im ufasz...
U nas zawsze Trish męczy się pierwsza, zazwyczaj za jakiś czas do klatki wraca Tasza, a Tochę trzeba prawie zawsze zapędzić, w zasadzie to złapać znienacka i wrzucić do klatki 

Tak dobrze to nie ma. Ja śpię na terenie ich wybiegu, one biegają na moim łóżku. Użytkujemy mebel w systemie zmianowym
Poza tym te łotry trzeba mieć stale na oku, bo zawsze któraś z nich coś kombinuje, a czasami wszystkie razem 

saszenka
Moje się nauczyły, że wybieg zaczyna się koło 17-18, w zależności od tego, o której wróci "tatuś" i o której jemy obiad - jeść przy nich się nie da, ostatnio Alek zawisł z drugiej strony kanapki
- a tak koło 23-24 same wracają do klatki
Chociaż zdarza się im rozbrykać i mam piłowanie prętów przez pół nocy (Belze) ^^

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
ahahahahahahaArau pisze:ostatnio Alek zawisł z drugiej strony kanapki![]()

Ja moje przyuczam, że obiadek dostaną, jak wszystkie będą na wybiegu. Najczęściej czekamy na Gytię, która musi się obuuuudzić, dokłaaaadnie umyć i dopiero wyjdzie jeść (gdybym na nią nie czekała, nie miałaby czego szukać w miseczce). W tym czasie trójka szaleje i dostaje pierdolca

Niestety mimo szczerych chęci, nie mogę ich puścić na pokój - po zabezpieczeniu wszystkiego miałyby jakieś 2 metry kwadratowe podłogi do dyspozycji... Klatka natomiast zostaje otwarta ok 18. Wtedy muszę je wyganiać, żeby posprzątać. Potem wracają i bezczelnie idą spać. Budzą się około 21, pół godziny szaleństw albo leżakowania pod kocem na łóżku i znów powrót do klatki. Szaleństwo właściwe, mimo mojego stania na rzęsach i zabawiania szczurów, zaczyna się dopiero gdy ja już mam dosyć, czyli koło północy. Nie idzie przestawić tych łobuzów na wcześniejszą porę

saszenka
Heh, u mnie tez nie ma jedzenia przy dzieckach, nie zniosłabym tych proszących ślepek... A na wybiegu to już w ogóle, obłażą jak mrówki z każdej strony i wyrywają żarło z paszczy...
Moja gó*** też wyłazi ok. 17-18, po 20 idą do klatki na drzemkę (Kane drzemie w domku na drapaku) a ok 20:30-21 wyłażą znów, aż do momentu kiedy padam i chowam towarzystwo
Moja gó*** też wyłazi ok. 17-18, po 20 idą do klatki na drzemkę (Kane drzemie w domku na drapaku) a ok 20:30-21 wyłażą znów, aż do momentu kiedy padam i chowam towarzystwo

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Właśnie...Poza tym te łotry trzeba mieć stale na oku, bo zawsze któraś z nich coś kombinuje, a czasami wszystkie razem

ZE - ŻAR - ŁY!!! Nawet nie: pogryzły
Pół koszyczka, rozdrobnione w drobny mak, wiórki, konfetti plastikowe 

saszenka

Może się do Sylwka przygotowują

nasz temacik

taaaaa, już chłodzimy vibovitBlackRat pisze:![]()
![]()
![]()
Może się do Sylwka przygotowują

saszenka
No musiałaś coś przeskrobać. One za darmo Ci tego nie robią... Dałaś coś niedobrego do jedzenia ? Wybieg za krótki ? Klatka brudna ? No, przyznaj się.
A skoro wpierniczyły pół koszyczka, to musiało być coś baaardzo złego...

Co złego zrobiłam? Popełniłam masę błędów wychowawczych!
To rozpuszczone, rozkapryszone i sfochowane księżniczki! Wystarczy, że hamaczek powieszę na złej wysokości - ciach zębem po zaczepach (wczoraj trzy razy zmieniałam sznurki, zanim Greta stwierdziła, że pasuje). Ale o co mogło chodzić z koszyczkiem - nie mam pojęcia
Do tej pory wisiał nietknięty, korzystały z niego i było git. Aż tu nagle patrzę, w całej klatce pełno zielonych wiórków (takich jak po skrobaniu nożem) a w koszyczku wielka dziura!!!
Dwie wielkie dziury!!! Zaczynam kompletować metalowe wyposażenie, bo przy Grecie i Gabie nic długo się nie uchowa 
W ogóle to chciałam powiedzieć, że już mi wali na psychikę... śniło mi się, że lekarze powiedzieli, że nie można zrobić sterylki bo szczuras ma guzy
Chyba potrzebujemy wakacji...

W ogóle to chciałam powiedzieć, że już mi wali na psychikę... śniło mi się, że lekarze powiedzieli, że nie można zrobić sterylki bo szczuras ma guzy

saszenka
A): szczury stwierdziły, że potrzeba drzwi (otworu) do szybszego przełażenia z koszyczka w inne miejsca;
B): to są kobietki, muszą mieć nowe mebelki, a nie tam koszyk sprzed paru miesięcy
Nawet nie wypowiadaj na głos takich snów...
B): to są kobietki, muszą mieć nowe mebelki, a nie tam koszyk sprzed paru miesięcy

Nawet nie wypowiadaj na głos takich snów...
nasz temacik

Tyle, że te "drzwi" prowadzą do ściany klatki... No chyba że to jakiś tunel między wymiaramiBlackRat pisze:A): szczury stwierdziły, że potrzeba drzwi (otworu) do szybszego przełażenia z koszyczka w inne miejsca;

Możliwe, że masz rację. Jak tak dalej pójdzie to niebawem trza będzie zagospodarować premię świątecznąBlackRat pisze:B): to są kobietki, muszą mieć nowe mebelki, a nie tam koszyk sprzed paru miesięcy![]()

Tak mnie to dobiło, głupi sen, a obudziłam się przerażona... musiałam to z siebie wyrzucić, żeby go umniejszyć i zbagatelizować... bo przecież wszystko dobrze jest...!!! to tylko ja przemęczona i niewyspana od latBlackRat pisze:Nawet nie wypowiadaj na głos takich snów...
saszenka