Tez chciałem to palnąć, ale stwierdziłem , ze moze lepiej nieyss pisze:takaś nieurodziwa?Jessica pisze:poszłam dzis nad jezioro się poopalac. doszłam-rozbieram się i słońce zaszło![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Junior Moderator
Tez chciałem to palnąć, ale stwierdziłem , ze moze lepiej nieyss pisze:takaś nieurodziwa?Jessica pisze:poszłam dzis nad jezioro się poopalac. doszłam-rozbieram się i słońce zaszło![]()
![]()
![]()
![]()
możliweyss pisze: Jessica napisał(a):poszłam dzis nad jezioro się poopalac. doszłam-rozbieram się i słońce zaszło![]()
![]()
takaś nieurodziwa?
![]()
![]()
takaś nieurodziwa?Jessica pisze:poszłam dzis nad jezioro się poopalac. doszłam-rozbieram się i słońce zaszło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja uznałam że wolno, w końcu widziałam jej zdjęcie i wiadomo było, że to żartPaul_Julian pisze:Tez chciałem to palnąć, ale stwierdziłem , ze moze lepiej nieyss pisze:takaś nieurodziwa?Jessica pisze:poszłam dzis nad jezioro się poopalac. doszłam-rozbieram się i słońce zaszło![]()
![]()
![]()
![]()
dlatego ja czasami jem to co daje swoimFlaumel pisze:Czy tylko ja na tym forum mam wrażenie, że szczury jedzą o wiele lepiej ode mnie jak popatrzę na to co im daję i ja i inni?
klimka, ale Ci dobrzeklimejszyn pisze:aaaaa, tata kupił mi full wypas wiatrak ! no, w sumie bardziej dla szczurów niż dla mnie..
na pilota, cobym nie musiała z łóżka wstawać, można ustawić na czas i sam się wyłączy, fajnie się kręci.
teraz to ja już nigdy tyłka z łóżka nie ruszę