"...17, 18, 19, 20... szukam"

http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... t=e021.jpg
Moderator: Junior Moderator

Stefciu, zdrowiej szybko, bo trzeba się bawić z Choyą!
 Stefciu, zdrowiej szybko, bo trzeba się bawić z Choyą! 
 ! Dziękujemy, że myślami byliście przy nas, czułyśmy i jak widać - dało dobre efekty.
 ! Dziękujemy, że myślami byliście przy nas, czułyśmy i jak widać - dało dobre efekty. .
 . .
 .

Jak śpi, ludź tych ocząt nie widzi, więc czasami podwonić trzeba
  Jak śpi, ludź tych ocząt nie widzi, więc czasami podwonić trzeba   

Może dr zaproponuje lucrin na pohamowanie ?
  Może dr zaproponuje lucrin na pohamowanie ?  założyłam mu kołnierz sama, żeby nie wypruł sobie flaków przez noc, chociaż nie wiem, czy to ma jakiś sens już bez tych szwów. Nadal próbował coś tam grzebać w ranie. Zastanawiam się, jak długo powinnam go męczyć tym abażurem?
 założyłam mu kołnierz sama, żeby nie wypruł sobie flaków przez noc, chociaż nie wiem, czy to ma jakiś sens już bez tych szwów. Nadal próbował coś tam grzebać w ranie. Zastanawiam się, jak długo powinnam go męczyć tym abażurem? 
  !
 ! ! Już wczoraj wieczorem podczas kolejnego macania stwierdziłam, że chyba jednak to omamy były, a dr Kasia dzisiaj rozwiała wszelkie wątpliwości. Do tego Choya zabrała się na kontrolę i uszka czyste. Co więcej agut pierwszy raz od nie pamiętam kiedy wazy poniżej 600g - konkretnie 595g
 ! Już wczoraj wieczorem podczas kolejnego macania stwierdziłam, że chyba jednak to omamy były, a dr Kasia dzisiaj rozwiała wszelkie wątpliwości. Do tego Choya zabrała się na kontrolę i uszka czyste. Co więcej agut pierwszy raz od nie pamiętam kiedy wazy poniżej 600g - konkretnie 595g  . Czub trzyma wagę i stópki zdrowe, więc dzisiaj pełen zachwyt!
 . Czub trzyma wagę i stópki zdrowe, więc dzisiaj pełen zachwyt! Cieszę się, że to jednak tylko omamy były
   Cieszę się, że to jednak tylko omamy były 

tak jakoś inaczej wyglądają.
 tak jakoś inaczej wyglądają.