i oby zdrówko dopisywało mocne bo szykuje się impreza wielka a potem to i co najmniej raz w miesiącu - no prawie jak na studiach
Brygada Er - Er - To już koniec brygady
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Rudy 102 - czyli czterej pancerni bez psa
Wiwat solenizant! hip hip hura ! Niech nam żyje sto lat !
i oby zdrówko dopisywało mocne bo szykuje się impreza wielka a potem to i co najmniej raz w miesiącu - no prawie jak na studiach
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
sto lat, czekamy na wielkie party za miesiąc!
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Remy, sto lat! Moje dziewczyny już wybierają kreacje na imprezę!
O kurczę ale cudowny wiek! Sto lat!
9 duszyczek za TM [*]
Ale świetny wiek! Życzyłabym sobie, aby moje szczury taki osiągnęły! Gratuluję 
Macie jakiś sekret?
Macie jakiś sekret?
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Nie. Remi po prostu ma szczęście i chyba był pierwszy z miotu w kolejce po lepsze geny. 2 inne odeszły nam w wieku 1,5 roku, a tymczasówka miała 8 miesięcy, więc statystycznie moje szczurki żyją tyle co u wszystkich.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Wspaniały Remi
Sto lat chłopczyku kochany

Sto lat chłopczyku kochany
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
- _runa_
- Numer GG: 6256121
- Kontakt:
Zdrówka i masażu stópek co wieczór 
ze mną:HenanYaraThujaRufioNamViggo
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Jagódka tęskni ja Yuki. Nie chce chyba mieszkać z dziadkowym Remusiem sama .... W trakcie wybiegów idzie do drugiej klatki i tam wywala się w hamakach do spania, czego wcześniej nie robiła. Wydaje mi się że próbuje tym dać mi do zrozumienia, ze woli mieszkać w drugiej klatce.
Tak się zastanawiam, jak je sensownie przegrupować, żeby wszystkie zadowolone były.
Remuś dostał już na stałe przeciwbólowe. Znów zostałam bez grosza, ale widać że jest żywszy. Przeciwbólowe pomagają. Po za tym dostaje też glukozaminę, olej lniany i osłonowe. Przyjemnie mi się robi jak widzę, że chętniej i sprawniej chodzi.
Kilka fotek z dzisiaj:

Tak się zastanawiam, jak je sensownie przegrupować, żeby wszystkie zadowolone były.
Remuś dostał już na stałe przeciwbólowe. Znów zostałam bez grosza, ale widać że jest żywszy. Przeciwbólowe pomagają. Po za tym dostaje też glukozaminę, olej lniany i osłonowe. Przyjemnie mi się robi jak widzę, że chętniej i sprawniej chodzi.
Kilka fotek z dzisiaj:

Może teraz czarnulka nie będzie robić problemów i wojować ze stadem...?
(ach, jakże śliczne jest to jej futerko!
)
http://s1058.photobucket.com/albums/t40 ... G_4825.jpg
rządzi!
(ach, jakże śliczne jest to jej futerko!
http://s1058.photobucket.com/albums/t40 ... G_4825.jpg
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
http://s1058.photobucket.com/albums/t40 ... G_4861.jpg co ja pacze?
Yuki była nietypowa, o takich szczurach z charakterem i ich zyciu można by pisać książki...
Yuki była nietypowa, o takich szczurach z charakterem i ich zyciu można by pisać książki...
ze mną: leszek, kendrick
A Remi zostanie sam ?Entreen pisze:Może teraz czarnulka nie będzie robić problemów i wojować ze stadem...?
Myślę nad podmianką ... Jagódka za Nefertari. Remi zawsze z Nefi się świetnie na wybiegach dogadywał .. A ona już jest na tyle duża, że mi z setki nie ucieknie. Ale nie wiem czy będzie chciała mieszkać TYLKO z dziadkiem. W końcu ona jest najmłodsza.
Ogólnie spokój najbardziej ceni sobie Ninja, ale znowu z samym Remim dogaduje się nijako. Na wybiegach się tolerują, ale czasem coś mu się nie spodoba i go dominuje i iska na siłę, a Remi nie ma na to już za bardzo ochoty.
Z Lili i Czo ni dogada się na bank. To dwie wariatki, ciągle świrują i się biją w klatce. Ninja co raz je rozdziela i tłucze obie ustawiając je do pionu, bo zakłócają jego harmonię i spokój
Więc albo Nefi, albo zostaje Jagódka. Nie jestem pewna czy będę w ogóle coś kombinować zmieniać. Ostatecznie Remiemu już za dużo nie zostało, Jagódka może to przecierpieć, a później dołączy do reszty.
Pisałam w sumie w wielkim skrócie... Jakbym miała umieścić wszystko co mi do głowy o niej przyjdzie i wszystko co czuję myśląc o niej ... nikt by nie podjął się nawet czytaniaalken pisze:o takich szczurach z charakterem i ich życiu można by pisać książki...

ja tam chętnie poczytam o szczurzej rodzince 
U nas spokój.
Jagódka postanowiła, że jednak będzie dotrzymywać towarzystwa Remiemu tyle, ile będzie potrzeba. Wraca grzecznie do swojej klatki i przestała wymyślać. Czasem na wybiegu idzie pospać w hamakach w wyższej klatce, wiec pewnie hamaka by chciała, ale niestety każdy hamak to duże utrudnienie dla Remiego, który jednak coraz gorzej się porusza.
Remi odkąd dostaje przeciwbólowe codziennie, nie zaniedbuje wybiegów. Nie dość że chce wychodzić ( choć muszę mu w tym pomóc ), to jeszcze wybieg nie kończy się na znalezieniu miejsca do spania - teraz chodzi obgryzać tapetę.
Pozostałe szczuractwo, chomik i kot zdrowe. Chociaż z tym kotem to kwestia czasu, bo planuję go w najbliższych dniach udusić
Mam w kuchni taką "gumową" tapetę imitującą płytki. Paskudne to, ale nie stać mnie na remont, więc jest co jest. I mam taką wielką lodówkę, prawie do sufitu .... Kotka chyba usiłowała wejść po ścianie na lodówkę. Mam dziury po pazurach na ścianie aż po sam sufit, jak to zobaczyłam to mi się słabo zrobiło :[.
Oczywiście nie mam jak ani czym zakryć :/.
Łysawy Remi:

Złośliwa Jagódka:

Ciekawskie Czochradło:

Spięty Ninja:

Wszędobylska Lili:

Wypłoszowata Nefertari:

Jagódka postanowiła, że jednak będzie dotrzymywać towarzystwa Remiemu tyle, ile będzie potrzeba. Wraca grzecznie do swojej klatki i przestała wymyślać. Czasem na wybiegu idzie pospać w hamakach w wyższej klatce, wiec pewnie hamaka by chciała, ale niestety każdy hamak to duże utrudnienie dla Remiego, który jednak coraz gorzej się porusza.
Remi odkąd dostaje przeciwbólowe codziennie, nie zaniedbuje wybiegów. Nie dość że chce wychodzić ( choć muszę mu w tym pomóc ), to jeszcze wybieg nie kończy się na znalezieniu miejsca do spania - teraz chodzi obgryzać tapetę.
Pozostałe szczuractwo, chomik i kot zdrowe. Chociaż z tym kotem to kwestia czasu, bo planuję go w najbliższych dniach udusić
Mam w kuchni taką "gumową" tapetę imitującą płytki. Paskudne to, ale nie stać mnie na remont, więc jest co jest. I mam taką wielką lodówkę, prawie do sufitu .... Kotka chyba usiłowała wejść po ścianie na lodówkę. Mam dziury po pazurach na ścianie aż po sam sufit, jak to zobaczyłam to mi się słabo zrobiło :[.
Oczywiście nie mam jak ani czym zakryć :/.
Łysawy Remi:

Złośliwa Jagódka:

Ciekawskie Czochradło:

Spięty Ninja:

Wszędobylska Lili:

Wypłoszowata Nefertari: