Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Śmietnik :D
Moje stadko: Eliza, Korek i Gina
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

hehhee a ja sie wkurzam na maksa ze pogoda taka zmienna i jutro do skzoly!!brrr
Elly fajniutki filmik. ja musze sie zabrac za fotografowanie moich Maluchów
i w ogole juz jakos lepiej sie oswajaja!! wreszcie...ale nadal sa bardzo nieufne :-(

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
A ja będę mieć może za niedługo dwa szczurasy:mykrat::smykrat:
Elly na jakim programie robi się taki filmik z muzyczką ?
Mozesz np w Windows Movie Maker ktory jest w kazdym Windowsie. Zalezy jaka wersja. Mozesz sprawdzic jaka masz. Start - akcesoria - windows movie maker. Gdzies w tych okolicach powinien byc. Jak taka bardziej XPkowa (o ile masz XP) to tym sie da bardzo ladne filmiki zrobic ;P Jak masz taką w stylu Windows 98 to juz chyba nie bardzo, chociaz nie wiem.
Ostatnio zmieniony czw kwie 12, 2007 7:36 pm przez Elly, łącznie zmieniany 1 raz.
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

Elly dziękuje! dzięki, dzięki, dzięki, dzięki! wreście będe mogła robić filmiki
a najbardziej cieszę się z tego że nie musiałam nic sciagać n_n

hehhee ooo
nika gratuluje nowych lokatorow
:hoprat:

Patha
Nie ma za co
:smykrat:

http://www.youtube.com/watch?v=0fwYD3yG_zU czy oni nie są boscy:D Mają pięć piosenek "Dziewczyno z remizy" "Dziewczyno, dziewczyno" "Dziewczyno z Ibizy", "Dziewczyno hej" oraz przebój "Baby, baby"XD
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
same tytuly juz o tym swiadcza nie mowiac juz o ilosci HITóW!! hyhy
cuuudowni

Super^^ świetna animacja^^
Elly obejrzałam, świetnee!!
Elly obejrzałam, świetnee!!
Ostatnio zmieniony pt kwie 13, 2007 4:09 pm przez magda18, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki ^^, musze niedlugo sie zabrac za nastepny 

A o co chodzi w ogóle z tymi wilkołakami i wampirami?
nika11->to taka gra^^ Bitefight.pl za każdym razem gdy ktoś wchdzi na Twój ares to zstaje 'ukąszony' a Ty dostajesz złoto^^