[quote="MMansonka"][quote="endru_"][quote="MMansonka"]
Ulubione zespoły industrialne - Marilyn Manson
[/quote]
Chciałbym zauważyć MMansonko że wbrew wszystkiemu Marilyn Manson spiewa dośc ciezki, ale Rock :] , jezeli masz jakies watpliwosci zapraszam do przesluchania wczesniejszych plyt np. "Mechanical Animals", ktore skladaja sie prawie z samych tego typu utworów :]
No ale juz Nine Inch nails mozna bez najmniejszych oporów zaliczyć do industrialnych zespołów :]
Ja np osobiście słucham.....hmmm.... Powiem tak jestem dość tolerancyjny i nie wybredny

Nie mam w sumie ulubionych zespołów, ani wykonawcow...no moze jest takich dwoch co zawsze bardzo chetnie slucham :] Mianowicie Marilyn Manson, oraz Portishead. A tak...hmmm.... wszystko zalezy od mojego nastroju, i co kiedy sie trafi. Jezeli chodzi o to co dokładnie lubie to to co mi wpadnie w ucho :] raczej lece utworami niz zespołami. Moja ulubiona piosenka to "Louis Armstrong - What A Wonderful World" dosłownie prawie za każdym razem jak jej słucham to az mi sie łezka w oku kreci. A najlepsza piosenka romantyczna co mogłbym dziewczynie zaspiewac [chcialbym zauwazyc ze spiewac nie umiem

] , "Louis Armstrong - You Are So Beautiful". No i oczywiscie kto nie zna klasyki ten nie ma prawa sie znac na muzyce :] Wiec i dlatego naprawde szanuje starsze zespoly i nie zyje tylko nowoscia, jest tak duzo genialnych zespołow i utowrów : "Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat" , "Bob Marley - Don't Worry, Be Happy" , The Beatles, Fool's garden.. ze mozna by bylo wymieniac. A teraaaz

Nie nie masz ich az tylu, a ci co sa tak slawni czesto spiewaja tylko to co bylo juz spiewane.
No dobra rozpisalem sie, to napisze jakich rodzajow piosenki wpadaja mi w ucho : metal, ghotic, industrial, pop, hiphop, klasyka, rock, techno, oldshool[w sumie nie wiem czy to rodzaj]. No i utwory typowo spiewane przez chury z orkiestrami, do filmow typu Star Wars [te nowsze edycje] Sa naprawde genialne...., no i lubie kawałki Bluesowe a najbardziej te gdzie wystepuje harmonijka [ ten malutki instrument jest genialny w odpowiednich rekach].
Kurde mozna wymieniac i wymieniac i zapisałem sie najbardziej ze wszystkich wiec chyba juz koncze, Punkcik dla ROCKA :]
No i zapomniał bym wspomniec niektore Japońskie i Chińskie kawałki sa zaj*****.... Oglądał tu ktoś z forumowiczow Anime Ghost In The Shell

To jezeli tak to kawałek "Ghost In The Shell - Making Of Cyborg" powinien wam mowic wszystko :][/quote]
Hm,źle sie wyraziłam
Mechanical Animals znam,znam wszystkie płyty MM inaczej nie mianowała bym sie fanką,a że to industrial,chodziło mi o to iż napewno ma pewne inspiracje
z koleji ja zapraszam do przesłuchania Płyt jestcze za Czasów Marilyn Manson ant The Spooky Kids albo chociażby Smells Like a Children [o ile nie słyszane były przez Ciebie]
pozdrawiam i niechce się broń boże kłócić,to jest moje zdanie

[/quote]
przepraszam ale pomyliły mi sie klawisze mialo być Marilyn Manson and The Spooky Kids