I to w odpowiednim układzie - tak by nie ciekło im na głowy...tosiakks pisze:padlamprosze jakie zdolne, jak umieją sobie przestrzeń zagospodarować
![]()
![]()

Moderator: Junior Moderator
I to w odpowiednim układzie - tak by nie ciekło im na głowy...tosiakks pisze:padlamprosze jakie zdolne, jak umieją sobie przestrzeń zagospodarować
![]()
![]()
marnuja sie! jako architektow wez poślij! zarobisz na tym jeszcze,zobaczyszdenewa pisze: tosiakks napisał(a):padlamprosze jakie zdolne, jak umieją sobie przestrzeń zagospodarować
![]()
![]()
I to w odpowiednim układzie - tak by nie ciekło im na głowy...
jeszcze masz szanse naprawic to:) wyslij na jakies zajecia dodatkowe,bo naprawde maja potencjalSysa pisze:Kurczaki, a ja ich nie doceniałam i uważałam za dziwaczne flejtuchy! Najwyraźniej mój geniusz nie dorasta do ich geniuszu.. Życie...![]()
najważniejsze, żeby aparat działał prawidłowoSysa pisze:bo chodzę tak styrana, że mi mózg nie działa zupełnie
dla mnie też? <prosi>Sysa pisze:Dla Ciebie to nawet zdjęcia będą w tym tygodniu
ooooo jak miłoSysa pisze:Dla Ciebie to nawet zdjęcia będą w tym tygodniu
bialutka niewinność- takie kochane...u nas te same historyje- Mu oberwała po boczku i mamy długą rysę pod futerkiemSysa pisze:a ona zaraz leci je rozdzielać i miziać, żeby w klatce panowała miłość.. Musiała dostać za niewinność..
Wreszcie trochę samokrytyki i skruchySysa pisze:Kurczaki, a ja ich nie doceniałam i uważałam za dziwaczne flejtuchy! Najwyraźniej mój geniusz nie dorasta do ich geniuszu.. Życie...![]()
I dla Ciebietosiakks pisze:dla mnie też? <prosi>
Czasem nie mogę patrzeć jak się dziewczyny kłócą.. Nawet był pomysł rozdzielenia Idzii, żeby się uspokoiła trochę i wyciszyła, żeby zaczęła stado doceniać...sssouzie pisze: bialutka niewinność- takie kochane...u nas te same historyje- Mu oberwała po boczku i mamy długą rysę pod futerkiem![]()
całe szczęście, że to zagajalne
O nieeeeeee! To na pewno nie ja pisałam! Ktoś mi się normalnie włamał na konto! Skandal!denewa pisze:Wreszcie trochę samokrytyki i skruchySysa pisze:Kurczaki, a ja ich nie doceniałam i uważałam za dziwaczne flejtuchy! Najwyraźniej mój geniusz nie dorasta do ich geniuszu.. Życie...![]()
![]()