I pamiętaj, koniecznie 2 szczurki tej samej płci.
Moderator: Junior Moderator

zoologiczny jest to pseudohodowla, kupując tam szczura jednoznacznie uznajesz i popedzasz maszynke pseudohodowlii.karolajn pisze:Jak na razie znalazłam dobry zoologiczny w którym szczurzyca jest w ciąży i niedługo urodzi i 6 tyg po porodzie będą rozdzielane na płcie i sprzedawane, więc chyba kupię tam jeżeli z transportami jest taki problem

Nie mogę znieść tego jak ktoś idzie na łatwiznę! Transport to żaden problem tylko dogadaj się co do adopcji! Po co napędzać ten okropny zoologiczny biznes?
 Nie mogę znieść tego jak ktoś idzie na łatwiznę! Transport to żaden problem tylko dogadaj się co do adopcji! Po co napędzać ten okropny zoologiczny biznes?

. Rozumiem,że mogę się do  Ciebie zgłosić w sprawie jakiegoś transportu jak znajdę szczurki do adopcji w Poznaniu ?
. Rozumiem,że mogę się do  Ciebie zgłosić w sprawie jakiegoś transportu jak znajdę szczurki do adopcji w Poznaniu ?

No i ludzie z forów kocich, psich, króliczych i świnkowych też wożą zwierzaki.
 No i ludzie z forów kocich, psich, króliczych i świnkowych też wożą zwierzaki. 

). Więc marzenia muszą jeszcze poczekać i tak samo zastanawiałm się czy nie pójść na łatwizne i kupić zwykłą klatke i szczurka z zoologika. Naszczęście rozsądek wziął góre i cierpliwie zbieram pieniądze na porządną klatke i ogonka z hodowli ( tutaj u mnie jest Anahata Rattery więc z tej hodowli) najpierw raczej jednego bo boje się, że nie podołam ale planuje że max po miesiącu  zaadoptuje drugiego. Na początku też myślałam że może być jeden ale im dłużej przeglądam fora tym bardziej się utwierdzam, że szczurek nie może być zbyt długo sam
  ). Więc marzenia muszą jeszcze poczekać i tak samo zastanawiałm się czy nie pójść na łatwizne i kupić zwykłą klatke i szczurka z zoologika. Naszczęście rozsądek wziął góre i cierpliwie zbieram pieniądze na porządną klatke i ogonka z hodowli ( tutaj u mnie jest Anahata Rattery więc z tej hodowli) najpierw raczej jednego bo boje się, że nie podołam ale planuje że max po miesiącu  zaadoptuje drugiego. Na początku też myślałam że może być jeden ale im dłużej przeglądam fora tym bardziej się utwierdzam, że szczurek nie może być zbyt długo sam Jeden już był podany u góry. Jeśli chodzi o transport na tej trasie to służymy pomocą
 Jeden już był podany u góry. Jeśli chodzi o transport na tej trasie to służymy pomocą  Karolajn napisała, że jest ze Szczecinka. Naprawdę warto poczekać, przeważnie jeśli potrzebujesz adoptować szczura jak najszybciej to dziwnym trafem nie ma żadnych do adopcji. Cierpliwości
 Karolajn napisała, że jest ze Szczecinka. Naprawdę warto poczekać, przeważnie jeśli potrzebujesz adoptować szczura jak najszybciej to dziwnym trafem nie ma żadnych do adopcji. Cierpliwości  Nie ma większej radości od przygarnięcia oswojonych zwierzakó które naprawdę lgną do człowieka. W zoologu nikt szczurów na ręcę nie bierze, są zaniedbane, wystraszone i mają okropne warunki. I nie ma co się kierować dobrym sercem, że żal takiego malusza zostawić w tak okropnym miejscu.
 Nie ma większej radości od przygarnięcia oswojonych zwierzakó które naprawdę lgną do człowieka. W zoologu nikt szczurów na ręcę nie bierze, są zaniedbane, wystraszone i mają okropne warunki. I nie ma co się kierować dobrym sercem, że żal takiego malusza zostawić w tak okropnym miejscu.
 Opieka nad nimi jest dokładnie taka sama, a dwa będą naprawdę szczęśliwsze i szybciej się oswoją.
 Opieka nad nimi jest dokładnie taka sama, a dwa będą naprawdę szczęśliwsze i szybciej się oswoją. 

? Bo szczerze mówiąc nawet nie znam nikogo kto by miał Ogoniastego i stąd moje obawy czy podołam.
 ? Bo szczerze mówiąc nawet nie znam nikogo kto by miał Ogoniastego i stąd moje obawy czy podołam.