Siedziałam przy komputerze, a dwie moje babeczki u mnie na ramionach.. i nagle jak nie zaleci coś
 Siedziałam przy komputerze, a dwie moje babeczki u mnie na ramionach.. i nagle jak nie zaleci coś   
  Dowodów rzeczowych brak - specjalnie obejrzałam wnętrze kaptura i okolice krzesła - potwierdzam więc, że ciche śmierdziele się trafiają

Moderator: Junior Moderator

.To było takie cichutkie puuf..
 .To było takie cichutkie puuf.. 
 nadchodzi to falami i ciężko wytrzymać
 nadchodzi to falami i ciężko wytrzymać 

Jeszcze nie przyłapałam na puszczaniu bąków moich szczurów... ale zapewne to robią, jak wszyscy.
 Jeszcze nie przyłapałam na puszczaniu bąków moich szczurów... ale zapewne to robią, jak wszyscy. 

Siedzę sobie raz i słyszę jakieś dziwne purknięcie
  Siedzę sobie raz i słyszę jakieś dziwne purknięcie   zaraz drugie i trzecie i coś mi dziwnym smrodkiem zaleciało. Miałam właśnie ogona na kolanach i głaskałam go po brzuszku (dziwak lubi spać na plecach
 zaraz drugie i trzecie i coś mi dziwnym smrodkiem zaleciało. Miałam właśnie ogona na kolanach i głaskałam go po brzuszku (dziwak lubi spać na plecach  ) Przyglądam się mu i czwarty raz bąka puścił
 ) Przyglądam się mu i czwarty raz bąka puścił   Masakra
  Masakra  
 Ale jak poszło..to nie wiedziałam gdzie nos schować ;]
 Ale jak poszło..to nie wiedziałam gdzie nos schować ;]
 Po gerberkach to lepiej od razu zacząć pokój wietrzyć
  Po gerberkach to lepiej od razu zacząć pokój wietrzyć  

takie maluszki a daja gorzej niz stary chłop:P
 takie maluszki a daja gorzej niz stary chłop:P Osobiście nie słyszałam, ale jestem przekonana.
 Osobiście nie słyszałam, ale jestem przekonana.