Szeregowy, Rico, Kowalski, Doris, Arlena
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Szeregowy, Kowalski, Rico
poszłam za Twoim przykładem i wystawiłam moim kuwetę z wodą i kukurydzą - panienka z pogardą ominęła, młody właził po kukurydzę, a tłusty dziadek opierał się i kombinował - jak wyłowić, żeby nie zamoczyć
ech, chłopaków masz wspaniałych, tylko zazdrościć... 
- Bandziornooo
a dziekuje, dziekuję
Iku, bo oni sa z dobrego DT dlatego tacy wspaniali
Upały sa w tej chwili tak straszne, że nawet jak któraś dziadyga nie chce wejść do wody (zwykle Rico) to moczę rękę i głaszczę futerko, tak zeby było mokre, zawsze troche chłodniej im będzie. Szeregowy natomiast cwaniaczek znalazł sposób skuteczne mycie się i układanie fryzury, moczy ryjek i zaczyna toalete, jak za mało mokra głowa, to powtarza moczenie
Ahhh cudaki moje <zakochana>
Upały sa w tej chwili tak straszne, że nawet jak któraś dziadyga nie chce wejść do wody (zwykle Rico) to moczę rękę i głaszczę futerko, tak zeby było mokre, zawsze troche chłodniej im będzie. Szeregowy natomiast cwaniaczek znalazł sposób skuteczne mycie się i układanie fryzury, moczy ryjek i zaczyna toalete, jak za mało mokra głowa, to powtarza moczenie
Ahhh cudaki moje <zakochana>
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
całe szczęście ze mój ogon ma chłodno w pokoju (mieszkam w domku) i nie musi się chłodzić wodą STRASZNIE się boi wody 
Podopieczni: Kluska
Za TM Szczurek, Milka(Krowa), Wata(Biała)
Za TM Szczurek, Milka(Krowa), Wata(Biała)
- Bandziornooo
Dzisiaj pingwiny dały mi popalic w nocy.... budzę sie o 4 w nocy - jakiś huk, cos sie wysypuje... zapalam swiatło a one otworzyly sobie klatkę - pierwszy raz!!
wlazly na pólke do gory i chcialy sie dobrac do ziarna w sloiku...oczywiscie skonczylo sie tym ze wysypaly je na caly pokoj budzac wszystkie zywe istnienia w promieniu kilku mil:D
Ale to nie koniec ich nocnych imprez, bo 4 to mloda godzina przecierz jest!!! o 5 Szeregowy zabawial sie w pieska i sypnął mi (ilosci jak w garsci) na twarz żwikiem bo bylo sprzatane a on musi sobie "umeblowac" po swojemu....ehhh
:D:D
wlazly na pólke do gory i chcialy sie dobrac do ziarna w sloiku...oczywiscie skonczylo sie tym ze wysypaly je na caly pokoj budzac wszystkie zywe istnienia w promieniu kilku mil:D
Ale to nie koniec ich nocnych imprez, bo 4 to mloda godzina przecierz jest!!! o 5 Szeregowy zabawial sie w pieska i sypnął mi (ilosci jak w garsci) na twarz żwikiem bo bylo sprzatane a on musi sobie "umeblowac" po swojemu....ehhh
u mnie pierwszy raz otworzyły klatkę, bo najgrubszy oparł się o drzwiczki za mocno
umeblowane musi być!
- Bandziornooo
hmm u mnie wyszło- dosłownie albo przez przypadek albo celowo nie wiem... w kazdym razie gdy wycieczkowiczów wsadziłam do klatki Szeregowy podszedł do drzwiczek i zaczął łapami na nie napierać więc nie zdziwiłoby mnie gdyby to on otworzył te drzwiczki kombinator jeden podprześcieradłowy 
Heh, moje jeszcze na to nie wpadły, ale miałam kiedyś taką szczurkę Filifionkę [*] i ona umiała sama otwierać drzwiczki. I budziłąm się rano ze szczurem na twarzy
A żeby było jeszcze dziwniej, jej klatka stała na 2 metrowej szafie i nie mam pojęcia jak ona schodziła na dół

HahahahahahaBandziornooo pisze: (...)oczywiscie skonczylo sie tym ze wysypaly je na caly pokoj budzac wszystkie zywe istnienia w promieniu kilku mil:D
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
-
czekoladkaa
- Numer GG: 43285078
wiem, że się spóźniłam, ale trudno 
nie no, historia świetna
a twój rico też wyrzyguje Ci różne rzeczy?
przecież szczurki nie mają odruchu wymiotnego xD
hmm, troche dziwne, że to szeregowy wymyślił otwieranie klatki, głównie w filmie to kowalski wymyślał wszystko
ale trafiłaś, pingwiny z madagaskaru to mój ulubiony serial
nie no, historia świetna
a twój rico też wyrzyguje Ci różne rzeczy?
hmm, troche dziwne, że to szeregowy wymyślił otwieranie klatki, głównie w filmie to kowalski wymyślał wszystko
ale trafiłaś, pingwiny z madagaskaru to mój ulubiony serial
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
- Bandziornooo
Czekoladkaa gdybym mogła nazwała bym ich dzisiaj inaczej
w sensie imiona takie ale nadałabym je komu innemu, Szeregowy bylby Rico,bo najbardziej lubi rozrabiać i robić kaboom 
Kowalski byłby Szeregowym,bo słodkim jednorożcem hahaha xD a Rico - Kowalskim bo szybko wymyśla opcje, szczegolnie jak klatka jest chwilę otwarta
Z Pingwinów z Madagaskaru znam na pamięć większość dialogów, tylko sie wnerwiam że tak mało ich wypuszczają i jestem zmuszona oglądac te same odcinki po 4 razy
Kowalski byłby Szeregowym,bo słodkim jednorożcem hahaha xD a Rico - Kowalskim bo szybko wymyśla opcje, szczegolnie jak klatka jest chwilę otwarta
Z Pingwinów z Madagaskaru znam na pamięć większość dialogów, tylko sie wnerwiam że tak mało ich wypuszczają i jestem zmuszona oglądac te same odcinki po 4 razy
Bandziornooo - http://iitv.info/pingwiny-z-madagaskaru/ prosz;)
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- Bandziornooo
ho ho ho
Kochani ja juz jestem na 8 odcinku 3 sezonu po polsku, na YouTubie
WSZYSTKIE co do jednego obejrzałam, na premierze Madagaskaru 3 byłam, także nie ma to tamto, jam jest prawdziwy fan, hihihi 
Pozdrowienia od JJ (Dżej dżeja) 
Pingwinki świetne
, śliczne te Twoje chłopaki.
ja też myślę nad kolejnym "madagaskarowym" szczurkiem, tym razem chyba byłby to Julian
Pingwinki świetne
ja też myślę nad kolejnym "madagaskarowym" szczurkiem, tym razem chyba byłby to Julian
-
czekoladkaa
o skąd ja to znaam...Bandziornooo pisze:ho ho hoKochani ja juz jestem na 8 odcinku 3 sezonu po polsku, na YouTubie
WSZYSTKIE co do jednego obejrzałam, na premierze Madagaskaru 3 byłam, także nie ma to tamto, jam jest prawdziwy fan, hihihi
a podasz linka do 3 sezonu? bo przeszukałam całe yt i nie umiem tego znaleźć
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
- Bandziornooo
tutaj sa odcinki 
http://www.youtube.com/results?search_q ... 6_-FAFEan4
a bierz bierz:D JJ też jest świetnym imieniem
no i julian bezprecedensowo musi być na forum 
a bierz bierz:D JJ też jest świetnym imieniem
-
czekoladkaa
a mort ? takiego małego świrka który ma obsesje na punkcie nóg julianaBandziornooo pisze:tutaj sa odcinki
a bierz bierz:D JJ też jest świetnym imieniemno i julian bezprecedensowo musi być na forum
dzięki za link, chyba zaraz odpalę zakurzonego YouTube 'a i sobie seansik zrobię...
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Ze Mną:
Sky i
Za TM: