Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Mam! Alken, dostaniesz osta za to, że na wizażu dostałaś osta, co Ty na to ? 

Ogon, ja nie placilem. Bo to jest obowiązkowe i chyba służba zdrowia funduje
. A na tężca można umrzeć...

No właśnie. A można jak się jest niepełnoletnim iść po prostu do przychodni (musi być szpital jakiś taki duży, czy zwykła przychodnia?) i powiedzieć, że chce się wykonać szczepienie, czy potrzeba dorosłego? Jakieś papierki trzeba? Szczepią od razu, czy trzeba się umówić?
Pójdę jutro jeszcze przed obiadem
.
Pójdę jutro jeszcze przed obiadem

oni ci uzupełniają kartę szczepień
, i Musisz mieć własną książeczkę zdrowia. Nie jestem pewien czy można samemu, no ale idź i spróbuj
I szczepią od razu ( u mnie tak było). Ja byłem w ośrodku zdrowia, ale w szpitalu (nieduży, miejski) też mi robili
. Myślę że wszędzie mają tą szczepionkę
.

No, to git. Przyjdę do ciotki i ona mi załatwi raz dwa.
Dziwię się, że tego chcę, w końcu ja się panicznie boję szczepień i nakuwania...
Dziwię się, że tego chcę, w końcu ja się panicznie boję szczepień i nakuwania...
Dawaj Babli, dawajBabli pisze:Mam! Alken, dostaniesz osta za to, że na wizażu dostałaś osta, co Ty na to ?

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ogon, jak się czasem pokazujesz u lekarza,to pewnie masz aktualne szczepienie. chyba jak się ma 13 lat to robią.
W sumie, dużo łatwiej jest się zarazić przez kontakt z ziemią, kurzem i ogólnie pojętym brudem niż szczurze zęby. Oczywiście kontakt musi odbyć rana, najlepiej głęboka.
Atak w ogóle, to przypomnieliście mi kult laseczki Clostridium Tetani
, Wielkiej Bakterii.
W sumie, dużo łatwiej jest się zarazić przez kontakt z ziemią, kurzem i ogólnie pojętym brudem niż szczurze zęby. Oczywiście kontakt musi odbyć rana, najlepiej głęboka.
Atak w ogóle, to przypomnieliście mi kult laseczki Clostridium Tetani

I TAK UMRZESZ.
Uhh, chciałam zamówić Timę z zooplusa, a tu zaskoczka - tylko płatność kartą lub przelewem - choleeera 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sheera, a nie możesz przelać kasy?
scheera poproś (jeżeli rodzice nie będą chcieli) ciocię/wujka/brata/siostre/kuzyna niech ci przeleją z własnego konta a ty im oddasz do reki
. Poza tym nie oplaca się jednej rzeczy kupować, ja kupuje zawsze powyżej 100 zł. Przynajmniej transport za darmo. Na początku miałem lekkie opory co do przed płaty, ale się przekonałem
.
Zooplus ma znowu problemy logistyczne... a juz było tak fajnie, no ale paczka dzisiaj doszła
, nie zmienię nigdy tego sklepu...

Zooplus ma znowu problemy logistyczne... a juz było tak fajnie, no ale paczka dzisiaj doszła

-
Hm, chyba od godziny już mam burzę mózgów na gg z lubym o imię dla nowego szczurka... 

Poczekajcie
Obserwujcie jego zachowanie i samo Wam wleci do głowy 

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya