Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp - Zły czas...

Post autor: Nina »

Teli, Ty nie masz wielkiego tabuna szalonych bab :P Wczoraj były na mnie wściekłe a ja na prawde nie mogłam ich wypuścić bo mieliśmy gości do 23, później padłam ze zmęczenia.
Dzisiaj mum też kombinuje, żeby iść do ciotki. Chyba sie będe źle czuła :D Niech oni sobie idą, a ja wypuszcze futrzaki :)

Strasznie mi żal Delisi. Nie widzi, ani odrobinke. Je tylko to, co mocno pachnie i nie jest zbyt twarde (mam wrażenie, że przy twardym coś ją boli). Hitem jest kurczak z Gerbera. Po klatce chodzi na pamięć, 5 minut przymierza sie do zejścia z hamaka (nie moge jej go zabrać, ciągle na nim śpi). Przestała gryźć. Najpierw do niej mówie, a dopiero później robie cokolwiek w klatce. Żeby sie nie przestraszyła.
Zawsze żywa, wesoła rozrabiara a teraz taka nieporadna i biedna...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

haha, i Ty się nie obudziłaś jak one tak szalały?
mnie najczęściej budził Tymonek.. najpierw buszował po pokoju, właził na łózko i pakował mi sie na twarz...
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

zalbi pisze:haha, i Ty się nie obudziłaś jak one tak szalały?
Raczej ciężko byłoby je usłyszeć przez 60cm ściane z cegły :] Przecież ja nie śpie w ich pokoju, to niewykonalne ;)
Śpią teraz jak misie w zimie, nawet jak podchodze do nich nie otwierają ślepek :D
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Kur... jak ja kocham takie akcje!
Znowu komin sąsiada!
Szlag mnie jasny trafi. Żebym przez ich bezmyślność musiała narażać szczury na taki stres.
Tak wygląda teraz mój pokój:
Obrazek Obrazek
7 klatek i faunabox. Biedne młodziaki przeniesione do malutkiej, dwuszczurowej klateczki... Labinki w faunaboxie...
Ja nie wiem jak przetrzymamy zime jak sąsiadowi będzie gasło w piecu (dymi na mój pokój tylko przy rozpalaniu). 'Naprawienie' tego to duży kłopot, prucie całego komina w 4 piętrowym budynku (+ wysoki strych i wysoka piwnica), włącznie ze szczurzym pokojem...
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
zalbi

Jakbyś nie była szczuromaniaczką to powiedziałabym, żeś sadystka:
Obrazek
Heh... =P biedne labinki..

To może przenieś wszystkie meble oprócz biurka i łóżka do zadymionego pokoju, a Wy zostańcie tutaj?
Obrazek
Babli

Post autor: Babli »

Nina, nie ma to jak prezent.. :-\ Kurde. Trzymam kciuki.

Z innej bajki. Najlepszego! Nie powiem : 18-stu szczurów na 18-stkę.. :P Nina, spełnienia marzeń! I w ogóle wszystkiego naj !! :D
odmienna

Post autor: odmienna »

Nie wchodziłam na Forum jakiś czas i serce mi zamarło na widok zmiany Tematu. Widzę jednak, że to co wydawało się czasem złym, okazało się czasem trudnym; uff :) .

Ja bym ten niedrożny komin porządnie sprawdziła, bo mi to wygląda, że tam utkwił św. Mikołaj. Podejrzewam tak tym bardziej, że do mnie nie dotarł- oferma jeden ::) .
Nina
Kontakt:

Smrody już w swoim pokoju. Wywietrzyłam przy okazji i przez 15 minut nie capiło szczurami :D
Babliś, dziękować ;) I wypluj te słowa o 18 szczurach bo będe tu miała szczurzą wieże popiela i kto sie nimi wtedy zajmie? :D
odmienna, nie do końca trudny, zły też jest, niestety. I nie zapowiada sie na polepszenie, bo dziewczyny mają sie niestety coraz gorzej :(

Dzisiaj męcze Was zdjęciami mojego Słońca najwspanialszego:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

To ciemne futerko na boczku to po operacji. Nie odrosło całkiem a to, które odrosło ma ciemniejszy kolor ;) Kochanie moje waży 420g ::) Wiem, wiem, jest tłuściutka, ale przecież nie moge jej odmawiać smakołyków...
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

:) Solisia jest, jak zawsze piękna.. ;D
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Ehhh z tym porabanym kominiem!! :-\ .

Dobrze ze sytuacja opanowana.. Ucaluj Soliske, sliczna jest :-* :-*
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

Post autor: odmienna »

"15 minut nie capiło szczurami" - nie mów, że Ci w ciągu tego kwadransa nie było czegoś brak ;) :D
Soliś... jak zwykle :D a ciemniejsze plamy na Słońcu- normalne, fascynujące zjawisko...
Awatar użytkownika
zalbi

Sto lat! Sto lat! =)

Babli, ja myślę, że Nina musiała by wtedy oddać im i swój pokój =P
Obrazek
Nina
Kontakt:

odmienna, no brakowało, brakowało. Wszyscy mówią, że sie przewrócić idzie, a mi cholibka ten ich zapach nie przeszkadza... Przy 27 niestety niewykonalne jest pozbycie sie smrodku...
zalbi, oooo nieeee, żadnego pokoju więcej! Bo gdzie bym sie musiała wyprowadzić? Na psie legowisko? Nie wiem czy Majka i Vega mnie przyjmą :D
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Wszystkiego Najlepszego ! Stara jesteś :P
Jak duuuuużo szczurów! :o
...Słabo mi... :D
merch

Post autor: merch »

Soliska wyglada wrecz kwitnaco , po tej operacji jakby odzyla , no w sumie juz paskudztwa jej nie objadaja ze skladnikow odzywczych, niestety przypomnialo mi to ze inne dziewczynki nie mialy tyle szczescia , ech :(.

A mi sie przypomialo ze dawno Fuksowych fot nie bylo.

A poza tym wszystkiego Najlepszego :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”