Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
To Ci się klusek trafił z charakterem, pierwszy dzień w nowym domu i już po swojemu ustawia
Coś czuję, że wujciom też się Młodość da we znaki I o to chodziło, prawda ?
Ember znow schudl.. wazy 307g. Ale i tak mam wrazenie ze jest z nim lepiej. Wiecej je, ma wiekszy apetyt, wydaje cichsze dzwieki.
Za chwile go czeka inhalacja. Pofocilam troche, moze dzis wrzuce te zdjecia. A Fizyka raczej kastracja nie ominie.. jest wredny!
Chlopaczki maja sie dobrze. Poza Emberkiem, ktoremu jeszcze do płucek przypałetał się kłopotliwy ogonek.
Aman rosnie w szerz na potęgę, muszę mu ograniczyć trochę jedzenie, tylko nie wiem jak... .
Fizyk będzie najprawdopodobniej kastrowany, ponieważ nie chcę skapitulować i sieje postrach w wolierze.
W poniedziałek będę dzwonic do naszego doktora i na przyszłą sobotę się umówię zapewne.
Poza tym nic nowego, Chłopaczki pozdrawiają zza monitora