zdecydowanieNietoperrr... pisze:Złoty medal się należy!!!
Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Duecik z Grodu Kraka - Wąsaty kwartet- Zmartwienia
http://img707.imageshack.us/i/obraz140a.jpg/  

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
a kuku można nazwać spokojnie zdjęciami roku 

ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
ja myślę , że zdjęcie roku można było pstryknąć chwilę później , kiedy szczura zrobiła udany desant na mojej twarzy , ech...alken pisze:a kuku można nazwać spokojnie zdjęciami roku
Została już zbadana - szwów oczywiście ani śladu (
Co do Finlandii , nie jest to z całą pewnością żadna grzybica ani nic takiego , a powiększenie się łysinki w opinii specjalisty da się wytłumaczyć podejrzanym przeze mnie wyskubywaniem "innego" miejsca przez zaintrygowany niebieski kombajn
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

Hahaha, świetny miałaś poranny widok 

Ta... niebieski kombajn fryzjerką

Ta... niebieski kombajn fryzjerką
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema

ja też ostatnio mam łysy placek na Lileczce i nie wiem co za cholera jej to wystrzygła bo sama gruba jejmość by tam nie sięgnęła na szyję. ech. i znowu kupa strupów, nie tak dużo jak zimą było ale znowu ją ta alergia męczy.

ze mną: leszek, kendrick 

uwielbiam niebieściakiWentzowa pisze:Ta... niebieski kombajn fryzjerką
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje

Re: Duecik z Grodu Kraka - Wąsaty kwartet-Ulga
 <- Za tę mądrość w oczkach można ją tylko kochać.  Re: Duecik z Grodu Kraka - Wąsaty kwartet-Ulga
Dziś Dżuma swoimi mądrymi oczami przyglądała się z daleka , jak Czarna Pląsawica ustawia zadziorne niebieskie cudo , które wzięte z litości wraz z Koleżanką o bladym świcie do łóżka zaczęło stawiać się do kaptury , na co nasz łagodny słodziak ustawił się bokiem i "zrobił mopa" , zupełnie jak nieprzejednana siostra  
 . Finlandia dołączyła do dręczenia Czarnulki i w efekcie teraz siedzą wszystkie razem w chorobówce , żeby mieć szansę ponownie zjednoczyć się w niedoli 

Widziałam , jak Blue wycierało pyszczek o fotel po tym , jak pochwyciło przechodzącą obok koleżankę za posmarowany gorzkim preparatem brzeg łysinki
 Może po paru razach skojarzy i straci zainteresowanie wydzieraniem kudłów z Finlandii... 

Ten niebieski huragan to zaraza , ale kochana - nie można się długo złościć na urokliwca , kiedy tak przybiegnie , wprosi się na ręce i przymila o pieszczoty , słodko zasypiając pod głaskami...

Widziałam , jak Blue wycierało pyszczek o fotel po tym , jak pochwyciło przechodzącą obok koleżankę za posmarowany gorzkim preparatem brzeg łysinki
Ten niebieski huragan to zaraza , ale kochana - nie można się długo złościć na urokliwca , kiedy tak przybiegnie , wprosi się na ręce i przymila o pieszczoty , słodko zasypiając pod głaskami...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 

Toście niebieską stylistkę przechytrzyli, a ona tak marzyła o przyjaciółce fuzzicy  

agutkowy najprawdziwszy nietoperek  !
a tego zdjęcia "z chwili później" kiedy nietoper leciał też nie mogę odżałować

Ty wiesz, jak mnie takie akcje szczurów-żywiołów zachwycają

Piękna Dżuma jest. Im dojrzalsze te nasze szczurzyce tym ich spojrzenie głębsze, mądre i człowieka na wylot przenikające.

agutkowy najprawdziwszy nietoperek  !a tego zdjęcia "z chwili później" kiedy nietoper leciał też nie mogę odżałować
Ty wiesz, jak mnie takie akcje szczurów-żywiołów zachwycają

Piękna Dżuma jest. Im dojrzalsze te nasze szczurzyce tym ich spojrzenie głębsze, mądre i człowieka na wylot przenikające.
ekm...a hipotetycznie - gdybyś to ty leżała tam na dole , oczekując na koszący lot nietoperka , to też by cię nadal zachwycała spektakularna akcja tego rodzaju?ol. pisze: a tego zdjęcia "z chwili później" kiedy nietoper leciał też nie mogę odżałować![]()
Ty wiesz, jak mnie takie akcje szczurów-żywiołów zachwycają![]()

cóż, skoro hipotetycznie - to owszem, tak  

no przecież to leciutka, w futerko obleczona istota
  i stópki ma jak poduszeczki    

no przecież to leciutka, w futerko obleczona istota
- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

No i jako opatentowany Nietoper zaśmiałam się złowieszczo,bo już wyobraziłam sobie 60 kilo siebie spadające w dół na unipaksową...ol. pisze:cóż, skoro hipotetycznie - to owszem, tak![]()
no przecież to leciutka, w futerko obleczona istotai stópki ma jak poduszeczki
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38

Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Żadnych desantów proszę! 

nawet na te stópki jak poduszeczki! 

Dziś - myśląc iż Czarnula rezyduje na mansardzie - wsunęłam za meble agutkowemu nietoperkowi miseczkę ze smakołykiem wzbogaconym o lekarstwo , gdy zaskoczył mnie smolisty łepek wynurzający się zza siostry. Nie mogąc jej pozwolić na dołączenie do Dżumy , a nie mając pod ręką niczego innego , ujęłam Czarnulkę i delikatnie zestawiłam na fotel .
Jakżeż wielkie było oburzenie kaptury na tak jawną dyskryminację !
  W mig odbiła się od siedzenia i znalazła na oparciu , by zaraz potem przebiec do wylotu rury po deseczce ustawionej za segmentem  - z tak wielkim impetem , że omal nie zrzuciła tej zaimprowizowanej kładki na podłogę.Wystawiła rozżaloną czarną mordkę i przepchnęła się do przodu , by w poczuciu ogromnej niezasłużonej niesprawiedliwości dziejowej wziąć sprawy w swoje łapy... 

No i musiałam zabrać miseczkę i pójśc do kuchni po - mającą zadośćuczynić krzywdzie pominięcia - drugą miseczkę ze specjałem dla Czarnej Pląsawicy...

Trochę fotek z Finlandią usiłującą się wszelkimi sposobami dostać do Dżumy bezpiecznej przed intruzami za swoją ulubioną witrynką , a przy okazji penetrującą ciekawie wszystko , co nadarzyło się po drodze
  :
I cóż my tu mamy w tej torbie?

co tam się dzieje na dole ?

czy mi się wydaje , czy coś czuję interesującego?

pani weeeeźmie na rączki...!

nie chcą się zlitować nad biedną szczurą...

damy sobie radę ( jesteśmy uparte!)

...chyba...

a co pani dobrego wyciąga , szczurkowi nie da?

nooo , Dżuma - widzę cię!

jak się dostać do tej niedostępnej Dżumy?!

Potem była nieoczekiwana zmiana miejsca i toaleta na fotelu

Na koniec - do kogo należy
ten nosek
  łapka   
  i charakterystyczne uszko  

Dziś - myśląc iż Czarnula rezyduje na mansardzie - wsunęłam za meble agutkowemu nietoperkowi miseczkę ze smakołykiem wzbogaconym o lekarstwo , gdy zaskoczył mnie smolisty łepek wynurzający się zza siostry. Nie mogąc jej pozwolić na dołączenie do Dżumy , a nie mając pod ręką niczego innego , ujęłam Czarnulkę i delikatnie zestawiłam na fotel .
Jakżeż wielkie było oburzenie kaptury na tak jawną dyskryminację !
No i musiałam zabrać miseczkę i pójśc do kuchni po - mającą zadośćuczynić krzywdzie pominięcia - drugą miseczkę ze specjałem dla Czarnej Pląsawicy...
Trochę fotek z Finlandią usiłującą się wszelkimi sposobami dostać do Dżumy bezpiecznej przed intruzami za swoją ulubioną witrynką , a przy okazji penetrującą ciekawie wszystko , co nadarzyło się po drodze
I cóż my tu mamy w tej torbie?

co tam się dzieje na dole ?

czy mi się wydaje , czy coś czuję interesującego?

pani weeeeźmie na rączki...!

nie chcą się zlitować nad biedną szczurą...

damy sobie radę ( jesteśmy uparte!)

...chyba...

a co pani dobrego wyciąga , szczurkowi nie da?

nooo , Dżuma - widzę cię!

jak się dostać do tej niedostępnej Dżumy?!

Potem była nieoczekiwana zmiana miejsca i toaleta na fotelu

Na koniec - do kogo należy
ten nosek
  łapka   
  i charakterystyczne uszko  

Nosek, uszko, łapka!! 

Powiedz mi Kochana w takim razie, czym wysmarowałaś Finlandię? Bo ja już sił do Mizi i Armii nie mam, nie dość, że to śmierdziuchy i brudasy śpiące w swoich sikach to jeszcze Mizia wygląda jak wypłosz

Powiedz mi Kochana w takim razie, czym wysmarowałaś Finlandię? Bo ja już sił do Mizi i Armii nie mam, nie dość, że to śmierdziuchy i brudasy śpiące w swoich sikach to jeszcze Mizia wygląda jak wypłosz
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema

ha!ha! ha!  
 Jak tu strasznie brakowało tych widoków szczurzydła czającego się na wysokościach, ze swymi łapek podusiami... ol! Ty paskudna hipokrytko!  
 Tobie chyba żadne szczęście nigdy nie wylądowało bosymi pazurami na p...twarzy, w przeciwnym wypadku, na pewno byś tak lekkomyślnie nie hipotetyzowała 
 . Tylko miłość do takiej  mądroookiej, bezszwowej Dżumy, może iść w zawody ze stresem przebywania bezpośrednio pod nią.  

Taaak, towarzyszenie w chorobie, zwykle kończy się dla szczura-towarzysza odchudzaniem. Biedna Czarnulka.

A ten śliczny nosek, łapka oraz uszko, to nie w mojej, nadjedzonej przez Dara skrzyni na bardzoważnepapiery fotografowane były? ?
...

Taaak, towarzyszenie w chorobie, zwykle kończy się dla szczura-towarzysza odchudzaniem. Biedna Czarnulka.
A ten śliczny nosek, łapka oraz uszko, to nie w mojej, nadjedzonej przez Dara skrzyni na bardzoważnepapiery fotografowane były? ?
...