Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
ech, Makumba nie chce jeść, niczego, nawet kiełbasę próbowałam jej dać to wzięła ale nie zjadła jutro spróbuję ze strzykawki ją dokarmiać, jak i to się nie uda to chyba pomogę jej odejść...
wygląda jak szkielet i siedzi tylko w jednym kącie, nie rusza się, trzyma się łapkami za kraty i tak cały czas...
Biedactwo To takie najgorsze chwile są, kiedy człowiek walczy, a te malutkie ciałka już nie chcą Czasem chcą, a organizm się poddaje, i to też jest straszne
chyba z nią pójdę bo nawet tego leku ze strzykawki nie przełyka, nie rusza nawet buzią jak jej wkładam strzykawkę, tylko leży, na rękach się szarpie, zgrzyta też ząbkami....
Ech...Właśnie najgorsze jest,jak już same przestają walczyć...Cóż można zrobić,jak one już wybrały?...
Malutka,a może spróbujesz jeszcze podnieść się choć odrobinę i dać swojej pani i nam ciut nadziei?...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
teraz stoi w tej swojej pozycji oparta o kraty...czytałam temat o eutanazji na drugim forum, susu tam pisała że duszące się szczury mają właśnie takie zrywy, że zaczynają biegać, ona tak robi, próbuje się wydostać z klatki, ja się jeszcze tego trzymałam że to jakaś wola życia a teraz już nie wiem. nie chcę tego robić dla własnej wygody, tylko dla niej. a nie wiem czego ona chce bo nigdy nie była związana z człowiekiem, ja jestem dla niej wrogiem, nie moge jej nawet przytulić, pogłaskać bo dla niej to stres i przerażenie a nie ulga.
Zupełnie jak moja Kredka W pazdziernika będzie miała 2 lata, a jedyne co widać, że starsza, to większy brzuszek i jak się ją wezmie, to smyknie na ramię. Ale jak włoże ręikę do gniazda, to dostanę gryza(wprawdzie nie do krwi). Makumba i Kredka nawet wyglądaja podobnie.
Żeby chociaż człowiek wiedział.... Żeby miał pewność, ze po prostu serduszko stanie podczas snu, a nie że będzie się dusić i rzucać z wytrzeszczonymi ślepkami Żeby ktoś podjął tę trudną decyzję za nas...
Byłoby straszne, gdyby miała umierać dusząc się... Przy niewydolności oddechowej jest taka obawa niestety, trzeba być uważnym i nie zwlekać zbyt długo
Przykro mi, alken, liczyłam na to, że jej się poprawi Pogłaszcz Makumbę serdecznie ode mnie, trzymajcie się, razem z Ronją...
Makumbiczku...[*]Jeszcze złapiesz mojego Frodusia na zakręcie,jak nie będzie wiedział gdzie iść,to pokaż mu proszę...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38