klimek, ja też chcę dookoła świata

Moderator: Junior Moderator
dobra !Babli pisze:Proroctwo! Aa!
klimek, ja też chcę dookoła świataTy na wschód, ja na zachód.. w połowie się spotykamy
dziewczyny do sejfu, chopaki do sejfu i mogę spać spokojnieArve pisze:no tak, to będzie pierwszy, na przeszpiegi, powie reszcie o Twoim babińcu to one raz dwa wymyślą jakiś plan dorwania się do dziewuch
ja również mam taką nadziejęMucha321 pisze:Mam nadzieję, że mój malutki Demio, który trafi do Ciebie na czas nieokreślony, nie wymknie się ukradkiem z klatki i nie zacznie szczurzej rewolucji w Twoim domu.
po 10? mało..Arve pisze:jak by co.. to wiesz Klimejszyn, wszyscy byśmy wzięli po 10 sztuk i jakoś by było...
no dobra, to ja oddam nasz.Babli pisze:Wybuduję dom szczurom, i niech se śmierdzi
wiesz, tyle ludzi na forum... po 10 byłoby w sam raz, jakoś byśmy to stado podzielili ... a nadwyżke na Wawelklimejszyn pisze:po 10? mało..Arve pisze:jak by co.. to wiesz Klimejszyn, wszyscy byśmy wzięli po 10 sztuk i jakoś by było...
no dobra, to ja oddam nasz.Babli pisze:Wybuduję dom szczurom, i niech se śmierdzi
gdyby jeszcze po sobie sprzątały..Arve pisze: śmierdzieć nie może, szczuraski by tylko siedziały i się myły, myły, myły...