Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp - Zły czas...
Hmm, za chwile może będą zdjęcia Fuksowe
O ile baterie nie padną, bo rozładowane prawie całkiem.

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
O! Faktycznie, Nina! Witamy w nudnym świecie dorosłych
; a raczej pełnoletnich....
Ale coś czuję, że nie prędko na szczęście, przeistoczysz się w poważną, nadętą matronę. Nie grozi Ci to....
A czemuż Tobie Ivcia słabo? Czyżbyś wyobraziła sobie zapaszek 26 szczurów? Cóż, nie ma róży... ale to ładny zapach i tyle.

Ale coś czuję, że nie prędko na szczęście, przeistoczysz się w poważną, nadętą matronę. Nie grozi Ci to....
A czemuż Tobie Ivcia słabo? Czyżbyś wyobraziła sobie zapaszek 26 szczurów? Cóż, nie ma róży... ale to ładny zapach i tyle.

Odmienna, 26? A ja myślałam, że 27. Nina powiedz nam.. jak to jest! Bo ja się pogubiłam 

Ja po prostu wyobraziłam sobie swój pokój opanowany przez takie stado szczurów... i to mnie przeraziło. Lubię szczury, ale pokoju bym nie oddała! 

Zdjęć Fuksa jednak nie będzie. Aparat padł po 3 i zrzucić już sie nie da. Musze naładować baterie na full i dopiero wtedy. Czyli już jutro, bo właśnie wybywam na noc do koleżanki
A szczuruburów jest 27

A szczuruburów jest 27

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Czekamy na zdjęcia! 

Zdjęcia postaram sie wrzucić wieczorem. Na te 3, które zrobiłam przedwczoraj tylko jedno jest ładne, a wczoraj nie miałam czasu robić.
Nie wiem co robić...
Delisia pije, je tylko mokre, próbuje skubać suszony chleb i chrupki kukurydziane, ale jej nie wychodzi. No próbuje jeść wszystko, ale bez łapek ciężko cokolwiek zjeść...
Nie widzi ani troche.
Ma skóre w strasznym stanie (przed świętami zaczęliśmy leczenie skóry u starszaków, u reszty jest poprawa, u niej straszne pogorszenie), to dosłownie jeden strup.
Przez to, że je tylko mokre, zaczynają sie biegunki...
Wczoraj łaziła po biurku pół godziny, była zadowolona, ale bardzo sie męczy.
Czasami mam wrażenie, że ją boli.
Niedługo zaczną sie problemy z zębami...
Z jednej strony wiem, że nie ma szansy na poprawe, chciałabym to skończyć, żeby nie dopuścić do momentu, w którym będzie cierpiała. Z drugiej strony ona nadal jest pełna energii, choć przychodzi jej to tak trudno.
Zastanawiam sie czy uśpić ją już jutro, czy jeszcze troche poczekać. No i nie wiem. Na prawde nie wiem, co będzie dla niej lepsze...
Nie wiem co robić...
Delisia pije, je tylko mokre, próbuje skubać suszony chleb i chrupki kukurydziane, ale jej nie wychodzi. No próbuje jeść wszystko, ale bez łapek ciężko cokolwiek zjeść...
Nie widzi ani troche.
Ma skóre w strasznym stanie (przed świętami zaczęliśmy leczenie skóry u starszaków, u reszty jest poprawa, u niej straszne pogorszenie), to dosłownie jeden strup.
Przez to, że je tylko mokre, zaczynają sie biegunki...
Wczoraj łaziła po biurku pół godziny, była zadowolona, ale bardzo sie męczy.
Czasami mam wrażenie, że ją boli.
Niedługo zaczną sie problemy z zębami...
Z jednej strony wiem, że nie ma szansy na poprawe, chciałabym to skończyć, żeby nie dopuścić do momentu, w którym będzie cierpiała. Z drugiej strony ona nadal jest pełna energii, choć przychodzi jej to tak trudno.
Zastanawiam sie czy uśpić ją już jutro, czy jeszcze troche poczekać. No i nie wiem. Na prawde nie wiem, co będzie dla niej lepsze...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina .nie wiem nikt Tobie nie odpowie na to pytanie .Trzymaj sie . Ostatnio przejrzalam zalozony przez siebie temat o usypianiu , wtedy umierala Malynia , pierwszy szczurek , ktorego mialam , ktory chorowal na tyle dlugo , ze zaczelam sie zastanawiac czy to juz. Na pewno jakims wykladnikiem jest jedzenie, ale jak piszesz , ze jej skora jest w takim zlym stanie to robi sie troche sytuacja bez wyjscia bo u szczurkow tak chorych z zaburzeniami neurologicznymi strach zastosowac iwermektyne, czy wykąpać...mozesz ten strup posmarowac clotrimazolem, a skore ogolnie alantanem plus.
co do clotrimazolu to zgadzam się z merch, może to pomóc. Ja strupy u Teo i Burtona, oprócz smarowania maścią od weta i clotrimazolem, potraktowałam kilka razy wodą utlenioną i to dopiero pomogło.
Co do usypiania.. to jest osobista decyzja każdego opiekuna..
Ty z nią jesteś, Ty się nią opiekujesz i wiem, że czego nie zrobisz, to Ona będzie Ci wdzięczna...
Trzymam kciuki za dobrą decyzję..
Co do usypiania.. to jest osobista decyzja każdego opiekuna..
Ty z nią jesteś, Ty się nią opiekujesz i wiem, że czego nie zrobisz, to Ona będzie Ci wdzięczna...
Trzymam kciuki za dobrą decyzję..
Zdjęć Fuksa nie dorobiłam, bo przyleźli do mnie znajomi, dostaliśmy 0,7l i o 1 w nocy padłam 
Ale tak coby choć troche merchową prośbe spełnić, dam to jedno wyraźne, na którym wyszedł naprawdę ładnie.

Byłam właśnie ze staruszkami u weta. Jest poprawa ze skórą, nie ma nowych strupów, stare zasychają. Dzisiaj zostały troche spryskane jakimś czymś na swąd skóry a za tydzień dostaną albo Ivomec, tak profilaktycznie, albo znowu to co dzisiaj. Zależnie od tego jak z nimi będzie.
A jutro będzie trudny dzień.
Potrzymajcie troche kciuki. Za mnie. Żebym była silna, bo przecież musze być z Nią do końca.

Ale tak coby choć troche merchową prośbe spełnić, dam to jedno wyraźne, na którym wyszedł naprawdę ładnie.

Byłam właśnie ze staruszkami u weta. Jest poprawa ze skórą, nie ma nowych strupów, stare zasychają. Dzisiaj zostały troche spryskane jakimś czymś na swąd skóry a za tydzień dostaną albo Ivomec, tak profilaktycznie, albo znowu to co dzisiaj. Zależnie od tego jak z nimi będzie.
A jutro będzie trudny dzień.
Potrzymajcie troche kciuki. Za mnie. Żebym była silna, bo przecież musze być z Nią do końca.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina , bede trzymac kciuki za was.
Szczurek oczywiście śliczny
a jaki duuuży!
Trzymamy kciuki.
Bądź silna!

Trzymamy kciuki.
Bądź silna!
Fuks piękny, jak zawsze.
Nina, trzymam
Nina, trzymam
Fuks! dawno go nie widziałam i prawie zapomniałam jaki z niego przystojniacha
.
....
o trzymaniu kcuków, to nawet nie melduję... niech to będą DOBRE, choć łatwe być nie mogą, chwile.

....
o trzymaniu kcuków, to nawet nie melduję... niech to będą DOBRE, choć łatwe być nie mogą, chwile.