Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Hahaha
świetne xD

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Dobre to jest
Łęłęłęłę ja chcę Nokię mojego taty! Przyniósł dziś do domu nowy telefon (nie pytałam, czy kupił, czy dostał z pracy, nieważne), jest tak fajny, że omg!
Czemu to ja w rodzinie zawsze muszę mieć najgorszy telefon?

Łęłęłęłę ja chcę Nokię mojego taty! Przyniósł dziś do domu nowy telefon (nie pytałam, czy kupił, czy dostał z pracy, nieważne), jest tak fajny, że omg!
Czemu to ja w rodzinie zawsze muszę mieć najgorszy telefon?

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Buu..... Tak chciałabym zajrzeć na wystawę, i....ehhh bo nie dam rady sama się wybrać 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Udało się! Będzie karate
Do ogona: teraz się już nie bój nic...

Do ogona: teraz się już nie bój nic...

Haha
! Będziemy mogły jeździć po całym kraju, nikt nas nie zabije
.

Mnie ludzie omijają na chodnikach slalomem, więc luuuz
ogon, na gg wleź, prosim 

Siedzę sobie w pokoju i nagle słyszę krzyk ojca "kto zrobi mi w tym cholernym telefonie zeby wygaszacz był później, dam 5zł!", no to od razu lecę, biorę telefon, naciskam... "ile sekund?" pytam. "Znalazłaś?! Od razu!?" zdziwiony ojciec...
No i mam 5zł
No i mam 5zł

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Hahah
Łatwo zarobić
Moja babcia kupiła sobie nowy telefon, to go wzięłam i zaczęłam pokazywać co i jak, a dziadkowie się dziwią, że ja zawsze wszystko wiem w telefonie, mimo że pierwszy raz go widzę i nie czytałam instrukcji, jakby to jakieś dziwne było haha

Moja babcia kupiła sobie nowy telefon, to go wzięłam i zaczęłam pokazywać co i jak, a dziadkowie się dziwią, że ja zawsze wszystko wiem w telefonie, mimo że pierwszy raz go widzę i nie czytałam instrukcji, jakby to jakieś dziwne było haha

U mnie zawsze też się dziwią, że tak wszystko wiem
No ale co w tym dziwnego, imo wszystkie telefony są do siebie podobne, tylko że mają inaczej w menu poustawiane.. 

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Mowilam, ze dzis zmienialam trotki, bo jechało oborą?
Powiem tak... to nie trotki smierdziały.... Help me, co za smierdziele zafajdane...
Normalnie załamka - 4 dni temu były kapane...
Powiem tak... to nie trotki smierdziały.... Help me, co za smierdziele zafajdane...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
o...boże. Ja.. nie wiem.. Czy nie będę musiała oddać samców siostry..i części swojego stada...
co sie stało Babli?Babli pisze:o...boże. Ja.. nie wiem.. Czy nie będę musiała oddać samców siostry..i części swojego stada...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Pin, okaże się do wieczora. Szczerze... nie mam ochoty o tym opowiadać w tym momencie.
No patrzcie. Nawet nie trzeba czekać do wieczora... myszak też..
No patrzcie. Nawet nie trzeba czekać do wieczora... myszak też..

Oglądam sobie jakiś rosyjski film na rosyjskiej stacji
I robię ciacho z malinkami 

Ojciec już po operacji.
Ponad 2 godziny trzymali go na bloku.
Pęknięty ropień trzustkowy, po rozcięciu brzucha ropa wylała sie na zewnątrz... Musieli płukać całą otrzewną. Przy okazji wycięli mu wyrostek...
Biedny. Ma 4 dreny, cewnik, sonde do żołądka. Bardzo go boli. Mama tam została.
Dziwi mnie jedno, we wtorek miał robiony tomograf, żadnego ropnia tam albo nie było, albo go przeoczyli...
Ten mój najstarszy brat jest jednak kochany. Dowiedział sie, że ojciec ma operacje i za godzine (mieszkają w Opolu) był z żoną w szpitalu. Do swojego prawdziwego ojca na pewno by od razu nie przyjechał...
Ponad 2 godziny trzymali go na bloku.
Pęknięty ropień trzustkowy, po rozcięciu brzucha ropa wylała sie na zewnątrz... Musieli płukać całą otrzewną. Przy okazji wycięli mu wyrostek...
Biedny. Ma 4 dreny, cewnik, sonde do żołądka. Bardzo go boli. Mama tam została.
Dziwi mnie jedno, we wtorek miał robiony tomograf, żadnego ropnia tam albo nie było, albo go przeoczyli...
Ten mój najstarszy brat jest jednak kochany. Dowiedział sie, że ojciec ma operacje i za godzine (mieszkają w Opolu) był z żoną w szpitalu. Do swojego prawdziwego ojca na pewno by od razu nie przyjechał...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp