~~Moje Rekiny Puszyste
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste
Wszystkiego najlepszego 

Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
wszystkiego najlepszego,najszczurzego,najwspanialszego

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Wszystkiego co najważniejsze i co najprzyjemniejsze oraz co najmniej dwieście lat na korzystanie z tego!
spoznione zyczenia urodzinowe 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Dziekuje wprost z otchłani starości 
Niestety Rekiny przygotowały mi jako urodzinową niespodziankę guza u Sandijki....
Moja najsłodsza przylepka:(
Juz tydzien wczesniej była u weta wraz z Masumi i przeziębioną Kokardą, guza nie zauwazono, wetka stwierdziła, że to sadłełko,mimo mojej wyraznej paniki "że coś tam jest".
Tydzien minął i ja nadal wyraznie widzę tam guzka, z tym że już większego niż ostatnio... Jutro Sandijka znów idzie do weta...Nienawidzę takich momentów..

Niestety Rekiny przygotowały mi jako urodzinową niespodziankę guza u Sandijki....
Moja najsłodsza przylepka:(
Juz tydzien wczesniej była u weta wraz z Masumi i przeziębioną Kokardą, guza nie zauwazono, wetka stwierdziła, że to sadłełko,mimo mojej wyraznej paniki "że coś tam jest".
Tydzien minął i ja nadal wyraznie widzę tam guzka, z tym że już większego niż ostatnio... Jutro Sandijka znów idzie do weta...Nienawidzę takich momentów..
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
ej, nooo
co ten rekin takie dwuznaczne sadełko hoduje..... nie martw się "starowinko" na zapas (i tak wiem, że będziesz, ale co tam; próbowałam) .
Trzymam co się ino da, żebyśmy mieli powód do natrząsania się z Twojej "nadwzroczności" w temacie rekiniego zdrowia,
Rekiny; zdrowe jak rybki bądźcie!

Trzymam co się ino da, żebyśmy mieli powód do natrząsania się z Twojej "nadwzroczności" w temacie rekiniego zdrowia,
Rekiny; zdrowe jak rybki bądźcie!
dokładnie!odmienna pisze:Rekiny; zdrowe jak rybki bądźcie!

dużo zdrówka życzymy

-
I jak tam Sandijka?*Delilah* pisze:Jutro Sandijka znów idzie do weta...Nienawidzę takich momentów..
Sandijka ok. Guz zmniejszył się wyraznie i wyczuwalnie po Tamoxifenie i melatoninie (ktora ponoć zwiększa jego wchłanialność)
Masuma i jej cycuchy tez odpukać...
Za to Kokarda dziś o mało nie odeszła za TM..
Jakiś tydzien temu zrobił jej się ropien koło uszka...śmierdząca ropa i te sprawy..sami wiecie..
No i dziś miała operację-tj. czyszczenie ropnia.
Okazało się, że Kokarda cierpi na brak krzepliwości i tym samym o mało co a by się wykrwawiła. Dr Lewandowska przez około 20 min (tak powiedziała), próbowała zatamować krwotok...
Cud, że Kokarda to przezyla.Wygląda kiepściutko i jest słaba... okropnie się o nią martwię. Trzymajcie kciuki... co można jej podawać, żeby ją trochę "ukrwić";)?
Dr Lewandowska twierdziła, że to chyba 4 przypadek jej w życiu (pierwszy u szczura),kiedy miała do czynienia z tak niską krzepliwością...
Przyczyny mogą być różne, genetyczne, albo nowotwory, albo nerki...
Masuma i jej cycuchy tez odpukać...
Za to Kokarda dziś o mało nie odeszła za TM..
Jakiś tydzien temu zrobił jej się ropien koło uszka...śmierdząca ropa i te sprawy..sami wiecie..
No i dziś miała operację-tj. czyszczenie ropnia.
Okazało się, że Kokarda cierpi na brak krzepliwości i tym samym o mało co a by się wykrwawiła. Dr Lewandowska przez około 20 min (tak powiedziała), próbowała zatamować krwotok...
Cud, że Kokarda to przezyla.Wygląda kiepściutko i jest słaba... okropnie się o nią martwię. Trzymajcie kciuki... co można jej podawać, żeby ją trochę "ukrwić";)?
Dr Lewandowska twierdziła, że to chyba 4 przypadek jej w życiu (pierwszy u szczura),kiedy miała do czynienia z tak niską krzepliwością...
Przyczyny mogą być różne, genetyczne, albo nowotwory, albo nerki...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
herbatka z pokrzywy jest przeciwkrwotoczna.
trzymam kciuki
trzymam kciuki

ze mną: leszek, kendrick
jejuu..to Kokarda wywinęła numer
Bidulka kochana
Ciekawa jestem jaka przyczyna tego faktycznie...czy Vilemcio też zagrożona?
W zeszłym tygodniu była operowana Lori, ich siostra...i nie było takich kłopotów....ehhh...biedne te dziwolągi
Trzymam mocno kciuki za szybki powrót do pełni sił!!

Ciekawa jestem jaka przyczyna tego faktycznie...czy Vilemcio też zagrożona?

Trzymam mocno kciuki za szybki powrót do pełni sił!!

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Na regeneracje watrobka, i jak ktos lubi homeopatyki staphysagria CH 5.
Dodaje kciuki za kokardke!
Dodaje kciuki za kokardke!
- StasiMalgosia
Dobrze że u Masumi i Sandijki lepiej. Biedna Kokardka uściskaj ja od nas mocno. My, po operacji i związanej z tym utracie krwi, podawaliśmy Mgiełce kurzą wątróbkę. Wchodziła dobrze, szczególnie taka ugnieciona z odrobiną masełka.
Kokardo nie strasz !
Mam nadzieję, że przez te kika dni zdążyła już się lepiej poczuć ?
Do listy mogę jeszcze buraczki i pietruszkę dorzucić.
Czekamy na dobre wieści
Mam nadzieję, że przez te kika dni zdążyła już się lepiej poczuć ?
Do listy mogę jeszcze buraczki i pietruszkę dorzucić.
Czekamy na dobre wieści

i jak Kokardka? lepiej?