Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: szczurzyca. »

ja też. jeśli mam coś w domu i nie jestem pewna czy mogą, to nie daję. lepiej wyrzucić, bo mogłabym im zaszkodzić, a przecież nie dając nic się nie stanie. :)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
`naatka

Post autor: `naatka »

właśnie wróciłam z krótkiego spaceru z psem.
cały czas myślałam o tym axenie grrr >:(
Obrazek
Ze mną od końca września'10
szczurzaszczuralubiszczurę.
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

valhalla pisze:Szczurki wyciągają łapki absolutnie po wszystko. Nieraz byłam zaskoczona, jak dawałam coś całkiem nowego, a one bez zastanowienia zaczęły wcinać, nawet porządnie nie obwąchawszy. Tym bardziej uważam, że trzeba uważać, co się im daje, bo one przecież nie będą pytać, czy to nieszkodliwe, od razu zjedzą :)
Ja moim kiedys dałem mandarynkę, dawno nie było mandarynki. I to było przeslodkie jak całe stadko wyciągneło łalpki, chwycilo w ząbki kawaleczek, zupełnie na pewniaka i potem takie zdziwienie na paszczy.
"Co to, dziwne, słodko-kwasne, mocno pachnie, Soran , dobre to ?"
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
valhalla

Post autor: valhalla »

Paul_Julian pisze:
valhalla pisze:Szczurki wyciągają łapki absolutnie po wszystko. Nieraz byłam zaskoczona, jak dawałam coś całkiem nowego, a one bez zastanowienia zaczęły wcinać, nawet porządnie nie obwąchawszy. Tym bardziej uważam, że trzeba uważać, co się im daje, bo one przecież nie będą pytać, czy to nieszkodliwe, od razu zjedzą :)
Ja moim kiedys dałem mandarynkę, dawno nie było mandarynki. I to było przeslodkie jak całe stadko wyciągneło łalpki, chwycilo w ząbki kawaleczek, zupełnie na pewniaka i potem takie zdziwienie na paszczy.
"Co to, dziwne, słodko-kwasne, mocno pachnie, Soran , dobre to ?"
Moje robią tak samo :) Dostały kiedyś trochę żurawiny i Czmyś od razu się rzucił. Nie posmakował mu jeden owoc - zabrał się za następny, i tak dalej. Nadgryzł chyba każdą żurawinę w miseczce, sprawdzając, czy na pewno wszystkie są za kwaśne :D Moje szczurki nie lubią kwaśnego - nawet jabłka są be :P
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

ja tam daję do próbowania. one są jak dzieci przez to :P. przecież jak się nie będzie próbowało nowych rzeczy, to się nie dowiemy co im smakuje, a co nie.
moje też żurawinę dostały. to wybrzydzały, ogórek be [dopóki w misce jest coś innego jeszcze], pietruszka w ogóle nie ruszona i jabłek też nie lubią .. ani kiwi, chyba, że tamte, które dawałam za kwaśne były, bo mnie też tak troszke wykręcało :P
Awatar użytkownika
`naatka

a moje to jadły tylko wymysły, jabłka nie, ogórka może raz na początku, marchewka to już w ogóle fuj
a jak dałam wczoraj po marchewce to jadły jak opętane
Obrazek
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

valhalla pisze:Nie posmakował mu jeden owoc - zabrał się za następny, i tak dalej. Nadgryzł chyba każdą żurawinę w miseczce, sprawdzając, czy na pewno wszystkie są za kwaśne :D Moje szczurki nie lubią kwaśnego - nawet jabłka są be :P
A moje uwielbiaja jabłka. Ale Czmyś jaki pracuś :) Moim by sie nie chcialo.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
kinia87

Post autor: kinia87 »

a u mnie z kolei jabłka i ogórek są be (jabłka z braku laku zejdą czasem), za to pietrucha (nr 1), marchewka, pekinska - szał ciał ;) wpylają jak opętane. Lodową tak pół na pół...
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno >:D Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]
Awatar użytkownika
kinia87

Post autor: kinia87 »

i nie lubia bananow!
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno >:D Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]
Awatar użytkownika
`naatka

a moje za banana dały by się pociąć :D a pietruszki nie ruszają :<
Obrazek
Awatar użytkownika
jordan

Post autor: jordan »

Obrazek
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

mam na wydaniu osiem szczurów, resztę zostawię, bo są w miarę normalne. ;) ktoś jest zainteresowany? oddaję za względu na ich nachalność, nawet stojąc nie mogę jeść, bo wspinają mi się po nogawkach i muszę je wyciągać z talerza. ::) ;D
oczywiście nie brać tego na serio ;)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

szczurzyca u mnie jest podobnie: jak nie zdążą z talerza ukraść, to do ust mi się dobierają. ;D
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Noo, a jak im się zabiera to tak śmiesznie wyciągają te łapki... Żarłoki :)
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

Oj talerzowe kradzieje... Moje ostatnio dobrały się do mocno czosnkowego obiadu - dostały nauczkę - aż ryjki powykrzywiało :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”