Zobaczymy, jaki z Ciebie architekt
Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Tupot Małych Stóp - Zły czas...
Jak już dotrze do Ciebie klateczka i ją umeblujesz, to liczę na zdjęcia.
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Ninek, gdybyś sprzedawała którąś klatkę to daj cynk - szukam czegoś do nadbudowy dla 80X70X40.
ta klatka ma powierzchnię 125x75
wklejałam ją na forum... wysokość to chyba 170
wielka z daszkiem. chętnie zobaczę w niej takie stado szczurów, więc prosimy o zdjęcia
najlepiej z człowiekiem stojącym obok. przecież ona ma taką szerokość jak moja woliera długość! a pamiętam że woliera po złożeniu przeraziła mnie nieco....
a dlaczego dół towera na strych? nie da się go zaadaptować dla innych szczurów?...
a dlaczego dół towera na strych? nie da się go zaadaptować dla innych szczurów?...
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss, bo mi nie jest potrzebny 
W wolierze i tak będzie luz a w połówce towera 9 szczurom będzie dobrze. Mogłyby mieszkać na całości ale dwóch takich kolosów do pokoju nie wstawie
Zdjęcia oczywiście będą przed i po przygotowaniu klatki
Maga, będe pamiętać i możliwe nawet, że jedną faktycznie komuś odsprzedam (mniejsza wersja 80/70/40, czyli 55/50/36 [chociaż producent pisze, że to 60/55/36, ale możliwe, że to mój centymetr włamie
]), ale to wyjdzie w praniu i po połączeniu wszystkich paskud.
W wolierze i tak będzie luz a w połówce towera 9 szczurom będzie dobrze. Mogłyby mieszkać na całości ale dwóch takich kolosów do pokoju nie wstawie
Zdjęcia oczywiście będą przed i po przygotowaniu klatki
Maga, będe pamiętać i możliwe nawet, że jedną faktycznie komuś odsprzedam (mniejsza wersja 80/70/40, czyli 55/50/36 [chociaż producent pisze, że to 60/55/36, ale możliwe, że to mój centymetr włamie
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Jestem tak koszmarnie rozczarowana i smutna, że mi sie płakać chce.
Woliery nie będzie
Została rozjechana w sylwestra...
Nici z moich planów łączenia. Nadal będzie wypuszczanie na 4 raty i albo pół dnia spędzone na pilnowaniu szczurów albo wypuszczanie ich na zbyt krótko...
Miałam już nawet dokładny plan jak ją urządzić
Ma ktoś linka do jakiejś zagranicznej strony z klatkami? Najwyżej dozbieram kase i kupie coś dużego.
Woliery nie będzie
Została rozjechana w sylwestra...
Nici z moich planów łączenia. Nadal będzie wypuszczanie na 4 raty i albo pół dnia spędzone na pilnowaniu szczurów albo wypuszczanie ich na zbyt krótko...
Miałam już nawet dokładny plan jak ją urządzić
Ma ktoś linka do jakiejś zagranicznej strony z klatkami? Najwyżej dozbieram kase i kupie coś dużego.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Co? Jak to?Nina pisze:Została rozjechana w sylwestra...
Kurcze, całe forum się cieszyło na tę wolierę, a tu tak pupa różowa.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Stała w garażu i przy cofaniu została zmiażdżonaAgata pisze:Co? Jak to?Nina pisze:Została rozjechana w sylwestra...
Kurcze, całe forum się cieszyło na tę wolierę, a tu tak pupa różowa.
Szukam i szukam i nie moge znaleźć takiej fajnej zagranicznej strony z klatkami... Pewnie przez to, że jestem tak wściekła.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
nina w twoim garażu?????
bo jeśli w sprzedawcy to śmiem zauważyć że to ściema. naskarż do allegro. nie może być tak że wygrywasz aukcję a tu nagle pfff przedmiot znikł......
strup: nina nie lubi wolier interzoo...
bo jeśli w sprzedawcy to śmiem zauważyć że to ściema. naskarż do allegro. nie może być tak że wygrywasz aukcję a tu nagle pfff przedmiot znikł......
strup: nina nie lubi wolier interzoo...
ten się nie myli, kto nic nie robi
strup, ale mi o zagraniczne klatki chodzi
Jedna z tych, które podałaś malutka jest, a tandemy jakoś do mnie nie przemawiają...
Ooo, yss dobrze napisała, ta firma i woliery do mnie nie przemawiają
Jak sie poszpera po ebayu to mózg w poprzek staje:
Wg kalkulatora, po odliczeniu nóżek na 43 szczury:
http://cgi.ebay.com/78-PARROT-CAGE-BIRD ... 2|294%3A50
Toż to raj na ziemi. Przy niewypuszczaniu mojej skromnej 15 może by mi sie serce nie krajało bo miejsca tam aż nadto
yss, nie w moim, w jego. Właśnie nie wiem co mogłabym napisać do allegro, w takim przypadku można skarge składać?
Myślałam, żeby napisać do kolesia i go troche podpuścić o zdjęcia, czy mocno uszkodzona jest. Gdyby odmówił to sprawa jasna jak dla mnie
Ooo, yss dobrze napisała, ta firma i woliery do mnie nie przemawiają
Jak sie poszpera po ebayu to mózg w poprzek staje:
Wg kalkulatora, po odliczeniu nóżek na 43 szczury:
http://cgi.ebay.com/78-PARROT-CAGE-BIRD ... 2|294%3A50
Toż to raj na ziemi. Przy niewypuszczaniu mojej skromnej 15 może by mi sie serce nie krajało bo miejsca tam aż nadto
yss, nie w moim, w jego. Właśnie nie wiem co mogłabym napisać do allegro, w takim przypadku można skarge składać?
Myślałam, żeby napisać do kolesia i go troche podpuścić o zdjęcia, czy mocno uszkodzona jest. Gdyby odmówił to sprawa jasna jak dla mnie
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
to go podpuść.. jestem za..
wielka szkoda, też się tym cieszyłam bardzo...
na niemieckich stronach są bardzo fajne klatki.. jak znajde to napisze
wielka szkoda, też się tym cieszyłam bardzo...
na niemieckich stronach są bardzo fajne klatki.. jak znajde to napisze
Znalazłam. Cud, miód i orzeszki. Jutro sie dowiaduje ile przesyłka z uk.
Jeśli nie jakoś bardzo drogo, to będziemy mieć mega wielgaśnego giganta.
Jeśli nie jakoś bardzo drogo, to będziemy mieć mega wielgaśnego giganta.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ja bym temu kolesiowi łomot sprawiła! 
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Dla mnie sprawa jest jasna - ktoś dał więcej i to jemu sprzedał
. Szkoda taaaaka fajna była
.
Wiecie co, jak sie chyba wole już tym nie przejmować. Bo co to zmieni? Tylko sie wkurzam jak o tym myśle
Znalazłam świetną klatke i teraz w sumie tylko od moich chrzestnych, którzy dzisiaj do mnie przychodzą 18-stkowo zależy, czy nowa klatka będzie czy nie. Nie jestem jeszcze zdecydowana tak na 100%, którą wezme, bo podobają mi sie 4 różne, ale jedno jest pewne: będzie wielka
Znalazłam świetną klatke i teraz w sumie tylko od moich chrzestnych, którzy dzisiaj do mnie przychodzą 18-stkowo zależy, czy nowa klatka będzie czy nie. Nie jestem jeszcze zdecydowana tak na 100%, którą wezme, bo podobają mi sie 4 różne, ale jedno jest pewne: będzie wielka
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp