KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~
(*) biegaj za TM, Pampuszku
Ogoniasta, trzymaj się
Ogoniasta, trzymaj się
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
-
- Kontakt:
Strasznie mi przykro Ogoniasta...Trzymaj się jakoś...
Dla małej [*]
Dla małej [*]

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
- StasiMalgosia
[*] Leć Pampuszku 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
[*] dla Pampuszka
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Bardzo dziękuje wszystkim za wsparcie...Jak tylko zbiorę się w sobie, to założę Pampuszkowi temat w "odeszły"...póki co ciężko okropnie...boli straszliwie....a do świadomości chyba jeszcze nie do końca dotarło, że nie ma już mojego Pamputka...nie ma...
Fibunia na wspomagaczach...dzisiaj ma dostać ostatnią dawkę sterydu in...od wczoraj dostaje antybiotyk. Co dalej?? Nie wiem....na chwilę obecną Fibi przeżywa swoją drugą młodość
skacze, biega...radośnie spędza wybiegi...robi rzeczy, których nie widziałam z jej strony już dawno...i w pewnych momentach sama wydaje się być zaskoczona, że jej się udaje
w tej chwili jest moim największym pocieszeniem...Jak długo będzie reagować na steryd? Serce pragnie wierzyć, że miesiące........póki co radujemy się każdym momentem......
Vilemcio po trzeciej dawce iwermektyny in...wydaje się być już dobrze. szczególnie po spiłowaniu pazurków.
Kondycyjnie super 
Młodziaki rozrabiają. Celina rozstawia wszystkich po kątach..Delicja też próbuje, ale odwagi ma troszkę mniej.
Seventh stara się być niewidzialna, a jej chomicze rozmiary sporo jej to ułatwiają .
Rossa wydaje się być spokojniejsza i taka ułożona...dopiero przy sprzątaniu klatki wychodzi z niej prawdziwy charakterek.
..no i jest jeszcze Grzybek
Kochana, radosna i wesolutka...wczoraj zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie: sama wyłożyła się na plecki podczas zabawy
widać małe postępy w naszej pracy...ostatnio zrobiła też spory krok w łączeniu. Przez jakieś 8 minut biegała z dziewczynami w łazience i dopiero pod koniec wywiązała się jakaś sprzeczka...a nawet nie taka bardzo groźna.
Małe kroczki...jutro może wytrzyma 10 min 
Fibunia na wspomagaczach...dzisiaj ma dostać ostatnią dawkę sterydu in...od wczoraj dostaje antybiotyk. Co dalej?? Nie wiem....na chwilę obecną Fibi przeżywa swoją drugą młodość

Vilemcio po trzeciej dawce iwermektyny in...wydaje się być już dobrze. szczególnie po spiłowaniu pazurków.

Młodziaki rozrabiają. Celina rozstawia wszystkich po kątach..Delicja też próbuje, ale odwagi ma troszkę mniej.

..no i jest jeszcze Grzybek

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Pampuszku ...
bardzo mi przykro Ogoniasta
bardzo mi przykro Ogoniasta
Pampuszku
[*]
Ogoniasta z całego serca współczuję

Ogoniasta z całego serca współczuję

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Ogromnie Ci współczuję.
[*] dla Pampuszka
[*] dla Pampuszka

Dzielne moje dziewczynki :*
Fibasek ostatnią dawkę sterydu dostała w piątek...obecnie przyjmuje antybiotyk (jeszcze przez dwa dni). Spadek formy jest minimalny póki co. Królewna ładnie łazikuje, pięknie je, myje się i wspina. 
Jednak w nocy z niedzieli na poniedziałek,w ciągu godziny pojawiła się opuchlizna na prawym policzku
duży, miękki obrzęk...Wczoraj dr Piasecki nie postawił jednoznacznej diagnozy...coś się tworzy...albo ropień i tu dwie opcje: z racji, że jest w trakcie przyjmowania antybiotyku, to rozejdzie się i nie będzie problemu...albo utworzy się paskudztwo i będzie trzeba zabiegu i czyszczenia.
...innym podejrzeniem jest coś rakowego
Proszę o trzymanie kciuków i mantrowanie pierwszej opcji
Teraz jak na nią patrzę, to wydaje mi się, że opuchlizna zeszła dość wyraźnie.....więc jestem pełna nadziei...

Jednak w nocy z niedzieli na poniedziałek,w ciągu godziny pojawiła się opuchlizna na prawym policzku

Proszę o trzymanie kciuków i mantrowanie pierwszej opcji

Teraz jak na nią patrzę, to wydaje mi się, że opuchlizna zeszła dość wyraźnie.....więc jestem pełna nadziei...
-
- Kontakt:
Trzymam kciuki,żeby Fibasiatko jedynie panią straszyło głupimi żartami,żeby to się okazało jedynie umyślnym nadymaniem polika
Albo obstawiam Twoją opcję pierwszą!
Kciuki od nas są!

Kciuki od nas są!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Oby to nic groźnego nie było. Jestem dobrej myśli!
9 duszyczek za TM [*]
Królestwo panienek zostało dziś przebudowane 
Oto efekty:

Skromniejszy dół, w którym rządzi Fibulinka

Oto efekty:

Skromniejszy dół, w którym rządzi Fibulinka

Ten patent z połączonymi koszyczkami jest niesamowity 
sama wymyśliłaś, czy takie były? są świetne

sama wymyśliłaś, czy takie były? są świetne

W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.