Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Obecnie został tylko Młody, ale wszystkie lubiły słonecznik. Tylko, że Młodemu starałam się ograniczać słonecznik bo jest gruby, a w Timie jest go pełno. A wcześniej jeszcze często się dławił i zauważyłam, że gdy przestałam mu dawać słonecznik już się nie dławi Ostatnio tak pobieżnie mu wybrałam ten słonecznik, pomyślałam, że jak raz zje to się nic nie stanie i zaczął się dławić Tak więc teraz zero słonecznika
Z okna mam widok na polankę gdzie czasem lisa widać i zające kicają to myszki pewnie tez są Tylko, że jest duże ogrodzenie, ale może uda mi się im sypnąć tam, a jak nie tam to poszukam gdzie indziej
Dzięki Paul
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Obejrzałam i czuję się zabita i jeszcze czyiś komentarz:"to jest już hicior w Guantanamo do skutecznego nakłaniania więźniów do zeznań" - nic dodać, nic ująć
KITE: wybacz
haha to wszystko przez to, że mam wakacje i duuużo czasu.
Poza tym przynajmniej w tym temacie moge pomóc, bo na poważniejszych kwestiach to się nie znam