moje szczupaki kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moje szczupaki kochane
Historia siuśków to hit! Trzeba o tym nakręcic film 

Były poziomki.
Już dawno zapomniałam, kiedy podsadziłam Misia na komodę.
Na rękach została mi czerwona maź - kupa ! czerwona ! -- spod ogona – pięknie !
Ale coś się nie zgadzało - zapach.
I oczywiście ! - to nie była groza, którą w pierwszej chwili powiało, a poziomka
.
W tak czystej postaci nie mogła przejść przez Misia układ trawienny, po prostu nigdy tam nie trafiła.
Misiu w chronicznym braku poważania dla pewnego rodzaju strawy - musiał owoc tyłkiem rozpłaszczyć
Proszę o brawa dla Misia
Już dawno zapomniałam, kiedy podsadziłam Misia na komodę.
Na rękach została mi czerwona maź - kupa ! czerwona ! -- spod ogona – pięknie !

Ale coś się nie zgadzało - zapach.
I oczywiście ! - to nie była groza, którą w pierwszej chwili powiało, a poziomka

W tak czystej postaci nie mogła przejść przez Misia układ trawienny, po prostu nigdy tam nie trafiła.
Misiu w chronicznym braku poważania dla pewnego rodzaju strawy - musiał owoc tyłkiem rozpłaszczyć

Proszę o brawa dla Misia

tyłkowyciskarka 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
ol. pisze: Ale coś się nie zgadzało - zapach.
I oczywiście ! - to nie była groza, którą w pierwszej chwili powiało, a poziomka.
Misiu w chronicznym braku poważania dla pewnego rodzaju strawy - musiał owoc tyłkiem rozpłaszczyć![]()

tyłkowyciskarka,

- sr-ola
No i widzisz? W poważaniu ma jakieś tam innowacje żywieniowe. Marchewa, kiełbasa- to jest to! Nie jakieś tam srinki-malinki
A my tu wymyślamy, urozmaicamy zamiast poznać prawdziwe pragnienia ogonków- chipsiki, ciasteczka i inne fast foody 

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Misiu jest jedyny!
Pozwoliłabym go sobie wypożyczyć , kiedy się weźmiemy za robienie wina z czarnych winogron ; razem z Finlandią byliby widzę bardzo użyteczni

Pozwoliłabym go sobie wypożyczyć , kiedy się weźmiemy za robienie wina z czarnych winogron ; razem z Finlandią byliby widzę bardzo użyteczni

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
I Misiu poczeka na fermentację, a potem jego spojrzenie będzie jeszcze bardziej nieobecneunipaks pisze:
Pozwoliłabym go sobie wypożyczyć , kiedy się weźmiemy za robienie wina z czarnych winogron

ze mną: leszek, kendrick
hmm...To ja już przypuszczalnie wiem , skąd się bierze ten niemal niemozliwy do zrobienia zez w wykonaniu naszej Finlandii...alken pisze:I Misiu poczeka na fermentację, a potem jego spojrzenie będzie jeszcze bardziej nieobecneunipaks pisze:
Pozwoliłabym go sobie wypożyczyć , kiedy się weźmiemy za robienie wina z czarnych winogron

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
unipaks pisze:hmm...To ja już przypuszczalnie wiem , skąd się bierze ten niemal niemozliwy do zrobienia zez w wykonaniu naszej Finlandii...alken pisze:I Misiu poczeka na fermentację, a potem jego spojrzenie będzie jeszcze bardziej nieobecneunipaks pisze:
Pozwoliłabym go sobie wypożyczyć , kiedy się weźmiemy za robienie wina z czarnych winogron![]()

unipaks napisał(a):
alken napisał(a):
unipaks napisał(a):
I Misiu poczeka na fermentację, a potem jego spojrzenie będzie jeszcze bardziej nieobecne
hmm...To ja już przypuszczalnie wiem , skąd się bierze ten niemal niemozliwy do zrobienia zez w wykonaniu naszej Finlandii...![]()
Cholera, a ja piłam ostatnio Finlandię z żurawiną.... strach się bać....

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
jest źle, Baruszek blady, wygięty, porusza się wolno, jeśli się porusza; boli go
jest po kroplówce i p/bólowym; jutro do Poznania; nie wiem czy to ma sens, czy to nie będzie kolejna droga przez mękę
ale on chce żyć, stara się jeść, jeśli może

jest po kroplówce i p/bólowym; jutro do Poznania; nie wiem czy to ma sens, czy to nie będzie kolejna droga przez mękę
ale on chce żyć, stara się jeść, jeśli może
A juz miało być dobrze..
Trzymam mocno kciuki za Baruszka, jak zwykle! Żeby miał siły, żeby go nie bolało..

Trzymam mocno kciuki za Baruszka, jak zwykle! Żeby miał siły, żeby go nie bolało..

Ja również dołączam się do kciuków za kawalera, niech dzielnie walczy i choróbsko idzie precz.

Trzymam kciuki za Baruszka, będzie dobrze, musi być...