RE: Fenek :[
Moderator: Junior Moderator
Fenek :[
Moj Fenus odszedl , 7 miesieczny szczuras byl pelnym energi szczuraskiem :[, niestety spadl z lozka natyle dziwnie ze mial cos z kordynacja ruchu poszedlem do weta wet stwierdzil goza w okolicach mozgo , i powiedzial ze jesli stan sie pogorszy to mam przyjsc , niestety stan sie pogorszyl i wet stwierdzil ze najlepszym wyjsciem bedzie uspienie wachalem sie przez 2dni , ale gdy patrzalem na tego biedaka niemogl juz chodzic :[ musoalem go sam karmic i ukrocilem mu cierpienia ..... to jest jakies pieprzone fatum (przepraszam za to wyrazenie) juz 2 szczuras :[ jede odszedl z powodu weta ktory zamiast dac leki ktore ukoja bol mojemu szczurasowi dal jakas szczepionke dla psa , drugi niewiadomo z jakiej przyczyny .....
boże, tyle ogonków odchodzi...
bardzo smutno :-(
świeczuszka dla małego Fenusia ...[*]...
bardzo smutno :-(
świeczuszka dla małego Fenusia ...[*]...
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] dla Fenka...teraz biega sobie z Rudolfikiem w Szczurzym Raju i nie cierpi...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Dla Twojego Fenka[*]
Przykro,ze tyle szczurków odchodzi
Przykro,ze tyle szczurków odchodzi
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
Oj Boze fenek... strasznie mi przykro...
Dla Fenka ktorego mielismy okazje podziwiac na filmikach [']['][']...
Strasznie smutno...
Dla Fenka ktorego mielismy okazje podziwiac na filmikach [']['][']...
Strasznie smutno...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
wspólczuję
[*] dla Fenka
[*] dla Fenka
JESTEM KOBIETĄ
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
[*] :"(
Dla Fenusia (*)
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
7818944:-)
[*]....
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Nie wiem, co się teraz dzieje...
Ciągle odchodzą jakieś ogony.
[*]
Ciągle odchodzą jakieś ogony.
[*]
"Czymże jest człowiek bez zwierząt? Gdyby odeszły wszystkie zwierzęta, odszedłby człowiek z wielkiej samotności ducha." Wódz Indian Seattle
"Dobrocią i najsroższe zwierzę ugłaszczesz."
Groszek [*]
"Dobrocią i najsroższe zwierzę ugłaszczesz."
Groszek [*]