No i stalo sie

Od 28 grudnia sa u mnie jeszcze 2 ogonki: Panika (imie idealnie pasuje

) oraz Emo. Tymczasowo pomieszkiwaly u mnie jeszcze 2 szczurcie (nazwalam je Frajda i ADHD - choc pewnie dostana inne imiona

), ale juz dzisiaj pojechaly do swojego nowego domciu do Gdyni.
Przez tydzien zdazyly mi wszystkie 4 spustoszyc pokoj >_> musialam kupic nowy kabel do laptopa i drukarki, o ladnej tapecie nie mam co marzyc, nie mowiac o meblach

normalnie szatany w szczurzej skorze hahaha! Zupelna odmiana po spokojniutkich Ayu i Kodzie. Chociaz tez sie rozwydrzyly pod wplywem mlodszych "siostrzyczek"

Teraz szczurki sa biedne i nieszczesliwe bo siedza w klatce. Za bardzo je rozpuscilam ^^; Wygladaja jakby nikt ich nie karmil, nie zmienial sciolki, nie kochal i w ogole bebe pani bo nie pozwala schowac sie pod komoda _^_ Niech no tylko reke przyloze do klatki to juz okazy zdrowia i przed klapka siedza w nadziei na cud

nie ma tak dobrze, pani idzie spac

Ayu mi wczoraj paniki narobila bo ciagle piszczala jak dotykalam jej brzuszka, ale bylam z nia u weta i podobno nic jej nie jest. W sumie dzisiaj juz odzyla i zachowuje sie normalnie. Moze miala na mnie focha ze dalam jej za malo marchewki

Co nie zmienia faktu ze przez ta mala cholere nie spalam prawie cala noc. A potem snilo mi sie ze jest w ciazy z jakims ogromnym czarnym szczurem i zalala mnie fala malych, lysych szczurzatek
Ale teraz mi pusto bez Frajdy i ADHD... Nawet lezka mi sie w oku zakrecila jak je oddawalam... Chociaz chodzilam znerwicowana przez ten tydzien

ADHD byla najgorsza. Najmiejsza - to i wszedzie sie wcisnela i sama narobila tyle zniszczen ile moje poprzednie ciurki przez cale swoje zycie

Normalnie mialam momenty gdzie chcialam ja powiesic za ogon na balkonie _^_ A usiedziec na miejscu nie mogla! Ja nie widzialam zeby ona kiedykolwiek spala

Frajdunia byla troszke grzeczniejsza, ale strasznie ciekawska. Wszystko jej sprawialo frajde

Moglam sie z nia i Emo bawic godzinami

Niedlugo czeka nas przeprowadzka do Elblaga. Beda mialy nowe tereny do odkrywania

Dobranoc wszystkim
nieszczesliwe szczurki chca wyjsc!

(Panika oczywiscie spanikowala i schowala sie w domku jak wyjelam aparat

)