Zresztą uważam, że jest naprawde spoko
 Zresztą uważam, że jest naprawde spoko  Napewno wśród Was, właścicieli szczurków są posiadacze także psów. Czy mógłby ktoś poradzić mi jak oswoić psa ze szczurkiem??
Problem jest właśnie z psem, coprawda niewielkie bydle [10 kg] ale boje sie jego reakcji, że może ogonkowi zrobić kuku
 Poprzednio miałam świnkę morską, i nie było problemów, była coprawda większa i nawet szczypanie po zadku czy popychanie łapą nigdy jej nie zaszkodziło, ale niewiem jak może być ze szczurem. Kiedy szczurcio był mały zdecydowałam sie że [pokaże] go psu jak troche podrośnie, bo bałam sie że maleństwu stanie się krzywda
 Poprzednio miałam świnkę morską, i nie było problemów, była coprawda większa i nawet szczypanie po zadku czy popychanie łapą nigdy jej nie zaszkodziło, ale niewiem jak może być ze szczurem. Kiedy szczurcio był mały zdecydowałam sie że [pokaże] go psu jak troche podrośnie, bo bałam sie że maleństwu stanie się krzywda  i chyba zrobiłam błąd bo pies chyba zrobił sie zazdrosny
 i chyba zrobiłam błąd bo pies chyba zrobił sie zazdrosny   Prosze napiszcie, co mam robić?
 Prosze napiszcie, co mam robić?
 Nie wiem dlaczego akurat mój brat, ale cóż...
 Nie wiem dlaczego akurat mój brat, ale cóż... 
 ....
 ....