Różny wiek...
Moderator: Junior Moderator
-
Funia.Szczunia
Różny wiek...
Czy jak dokupię sobie drugiego szczura ( młodszego od mojego ) samiczka zajdzie w ciążę

Nasze szczuraski: Funia, Ogryzek, Alex
Za TM: Na razie jeszcze na szczęście nikt :-)
Re: Różny wiek...
Tak, zajdzie ...
Po czym bardzo straci na zdrowiu, przez bardzo wyczerpującą ciążę i okres karmienia...
Nie rozmnażamy szczurów i mam nadzieję, że nie masz takiego zamiaru. Szczury powinny być co najmniej dwa, tej samej płci.
Po czym bardzo straci na zdrowiu, przez bardzo wyczerpującą ciążę i okres karmienia...
Nie rozmnażamy szczurów i mam nadzieję, że nie masz takiego zamiaru. Szczury powinny być co najmniej dwa, tej samej płci.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
-
Funia.Szczunia
Dzięki 
Nasze szczuraski: Funia, Ogryzek, Alex
-
Hanka&Medyk
Lub różnopłciowe, ale jedno z nich wykastrowane - łączenie najwcześniej 2-3 tygodnie po zabiegu.noovaa pisze:Szczury powinny być co najmniej dwa, tej samej płci.
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
takie pytania zawsze kojarzą mi sie z pytaniami z bravo: "czy jak będe uprawiać seks to zajde w ciążę?Funia.Szczunia pisze:Czy jak dokupię sobie drugiego szczura ( młodszego od mojego ) samiczka zajdzie w ciążę![]()
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Kameliowa pisze:takie pytania zawsze kojarzą mi sie z pytaniami z bravo: "czy jak będe uprawiać seks to zajde w ciążę?Funia.Szczunia pisze:Czy jak dokupię sobie drugiego szczura ( młodszego od mojego ) samiczka zajdzie w ciążę![]()
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
jak sie dobrze zabezpieczysz to masz tylko 50 % szansKameliowa pisze:takie pytania zawsze kojarzą mi sie z pytaniami z bravo: "czy jak będe uprawiać seks to zajde w ciążę?Funia.Szczunia pisze:Czy jak dokupię sobie drugiego szczura ( młodszego od mojego ) samiczka zajdzie w ciążę![]()
- Paul_Julian
- Kontakt:
Nabijacie sie paskudy, a lepiej jak dziewczyna zapyta przed adopcją 
W sumie to już niejedno "głupie"pytania zadała, ale mam nadzieję, że się uczy.
Starsza szczurka lub szczurek mogą już być niezdolne do zostania matką czy ojcem, ale nie ma ustalonego wieku.
To jak z ludzmi.
Funia, szczurkę możesz zaadoptowac na forum, młodszą lub starszą od Twojej, byle tej samej płci.
W sumie to już niejedno "głupie"pytania zadała, ale mam nadzieję, że się uczy.
Starsza szczurka lub szczurek mogą już być niezdolne do zostania matką czy ojcem, ale nie ma ustalonego wieku.
To jak z ludzmi.
Funia, szczurkę możesz zaadoptowac na forum, młodszą lub starszą od Twojej, byle tej samej płci.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Paul, mężczyzna jest płodny całe życie
... Szczur chyba też .. a to w jakim wieku, nie czuje popędu, to już sprawa bardzo indywidualna ;P.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- Paul_Julian
- Kontakt:
Facet jest plodny cale zycie- racja, ale u starszych wystepuje impotencja, tym samym brak lub problem z wytryskiem. No i z tą plodnością wtedy gorzej http://www.biomedical.pl/mezczyzna/plod ... -1712.html
Ale, ze to temat o szczurach .....
Tu temat o plodności samców
http://szczury.org/viewtopic.php?f=19&t=10442&start=0
Ale, ze to temat o szczurach .....
Tu temat o plodności samców
http://szczury.org/viewtopic.php?f=19&t=10442&start=0
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: