Chciałam wam przedstawić moje ogonki:). Pierwszego chłopaka mam z zoologicznego, kupiłam go w zoologicznym (oczywiście dopiero potem trafiłam na wasze forum
 ). Maniek gdy go kupiliśmy miał 3 tygodnie teraz ma już 6
). Maniek gdy go kupiliśmy miał 3 tygodnie teraz ma już 6  Do mojej gromadki od wczoraj dołączyły zaadoptowane dwa ogonki Łatek i Domi
 Do mojej gromadki od wczoraj dołączyły zaadoptowane dwa ogonki Łatek i Domi  Chłopaki miluchne, Łatek(7 m-cy) jest ruchliwy i ciekawski widać lubi rządzić a Domi(12 m-cy) głównie śpi
 Chłopaki miluchne, Łatek(7 m-cy) jest ruchliwy i ciekawski widać lubi rządzić a Domi(12 m-cy) głównie śpi  Na razie chłopaków trzymam osobno żeby przyzwyczaić ich do siebie. Na zdjęciach chłopaki w klatce zrobionej przez mojego chłopaka
 Na razie chłopaków trzymam osobno żeby przyzwyczaić ich do siebie. Na zdjęciach chłopaki w klatce zrobionej przez mojego chłopaka  Teraz będziemy dobudówkę zrobić co będzie przypominać jakby klatkę z wieżyczką . Efekt końcowy wrzucę jakoś na weekend ^^
 Teraz będziemy dobudówkę zrobić co będzie przypominać jakby klatkę z wieżyczką . Efekt końcowy wrzucę jakoś na weekend ^^ 
Łatek

Łatek z Domim

Maniek maluch jeszcze wystraszony jest.

No i klatka jeszcze bez dobudówki
 Tak dla wyjaśnienia to piec w tle jest nieużytkiem żeby nie było, że chłopakom saunę robię
 Tak dla wyjaśnienia to piec w tle jest nieużytkiem żeby nie było, że chłopakom saunę robię 

[*]
 [*]