Sklepy online - opinie, promocje, nowości
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Re: Sklepy online - opinie, promocje, nowości
Miło mi Was poinformować, że średni czas doręczeń Naszych paczek do Klientów to:
23h 35min
W tym:
- kurierskie: 21h 18min
- Poczta Polska: 24h 43min
Myślę, że to dobry wynik, zwłaszcza, że na rynku sklepik działa od niedawna.
ps. dane te obliczane są na podstawie danych pochodzących ze śledzenia paczek - myślę, że są obiektywne, w końcu każdy Klient potwierdza odbiór przesyłki podpisem, w wielu wypadkach już elektronicznym
23h 35min
W tym:
- kurierskie: 21h 18min
- Poczta Polska: 24h 43min
Myślę, że to dobry wynik, zwłaszcza, że na rynku sklepik działa od niedawna.
ps. dane te obliczane są na podstawie danych pochodzących ze śledzenia paczek - myślę, że są obiektywne, w końcu każdy Klient potwierdza odbiór przesyłki podpisem, w wielu wypadkach już elektronicznym
[quote="pupillo_pl"][/quote]
Szkoda, że nie można za pobraniem i free przesyłka za mniejszą kwotę bo bym zamówiła a tak kupuje gdzie indziej.
Szkoda, że nie można za pobraniem i free przesyłka za mniejszą kwotę bo bym zamówiła a tak kupuje gdzie indziej.
ze mną Gizmo ,Tofik
Za TM:Albin[*]20.08.2015, Belzebub [*]30.04.2016[/i][/size] Sid[*]28/29.06.2017,Azazel[*]5.07.2017
Dla świata jesteś tylko człowiekiem,
dla swojego szczura jesteś całym światem.
Za TM:Albin[*]20.08.2015, Belzebub [*]30.04.2016[/i][/size] Sid[*]28/29.06.2017,Azazel[*]5.07.2017
-
Dlaczego nie można za pobraniem?
Można - nie ma ku temu przeszkód. Wysyłamy tak nieraz.
Można - nie ma ku temu przeszkód. Wysyłamy tak nieraz.
-
Jestem ciekaw gdzie dadzą free wysyłkę za mniejszą kwotę, można jakiś przykład?Tofcia pisze:Szkoda, że nie można za pobraniem i free przesyłka za mniejszą kwotę bo bym zamówiła a tak kupuje gdzie indziej.pupillo_pl pisze:
Kochani! Już wcześniej kilkadziesiąt osób otrzymało STAŁY RABAT, do tego kilka razy więcej otrzymało KODY RABATOWE! Jednak były one przyznawane nieoficjalnie i według uznania. Od dzisiaj każdy będzie mógł ubiegać się o rabaty!
Więcej informacji na: PROGRAM LOJALNOŚCIOWY
- Paul_Julian
- Kontakt:
A myśleliście może o korzystaniu z Paczkomatów przy wysyłaniu ? To często dużo wygodniejsze od kuriera, szczególnie na małe paczki
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
Na małe paczki, zgadzam się, ale niestety większość paczek jest za duża. Klienci zamawiają więcej od razu, żeby nie płacić dużo za przesyłkę.
korzystam z zoodragon
ze mną Gizmo ,Tofik
-
Witam po dłuższej przerwie, trochę zaniedbałem pisanie i czytanie forum, ale czasu jest naprawdę mikro :-(
Dostawa z TRIXIE dojechała a w niej między innymi:
- tunele KORKOWE
- transportery
- duże kołowrotki
- wiele domków
- pozostałe akcesoria
Powoli wprowadzam, trochę dużo tego, wiec co chwilę będą nowe elementy zakładki NOWOŚCi
Dostawa z TRIXIE dojechała a w niej między innymi:
- tunele KORKOWE
- transportery
- duże kołowrotki
- wiele domków
- pozostałe akcesoria
Powoli wprowadzam, trochę dużo tego, wiec co chwilę będą nowe elementy zakładki NOWOŚCi
-
Kochani, miło mi Was poinformować, że:
Mixerama się zbliża, ile to potrwa nie wiem, ponieważ p. Markus milczy
Mam nadzieję, ze się odezwie, no i że to, co zamówione raz dwa podjedzie.
W dostawie będzie coś:
- dla szczurków
- coś dla myszek i myszoskoczków
- no i o chomikach zapomnieć nie mogłem :-)
ps. a i i Bunny też ją powoli będzie gonił, zobaczymy kto dotrze szybciej...jedno i drugie niemieckie, ale czy Bunny nie wygra biegu?
-
Miło mi Wam zakomunikować, MIXERAMA już dojechała, jest na stanie.
PURE NATURE dla szczura - 1000g
Poza tym dla chomików:
Fairytale Mittelhamsterfutter Extra - 1000g
Nessas Gold- & Teddyhamstermix - 1000g
Hosannahs Dsungaren - Menü - 500g,
Hosannahs Dsungaren - Menü - 1000g
Nessas Roborowski-Mischung - 500g
Clamazis Campbell-Mix - 500g
i myszy
Spotted Mouserys Farbmausfutter - 1000g
PURE NATURE dla szczura - 1000g
Poza tym dla chomików:
Fairytale Mittelhamsterfutter Extra - 1000g
Nessas Gold- & Teddyhamstermix - 1000g
Hosannahs Dsungaren - Menü - 500g,
Hosannahs Dsungaren - Menü - 1000g
Nessas Roborowski-Mischung - 500g
Clamazis Campbell-Mix - 500g
i myszy
Spotted Mouserys Farbmausfutter - 1000g
-
Kochani, nowy tydzień, nowe produkty już jadą.
Myślę, że jutro powinny być u mnie NOWOŚCI z TIVO - seria, której jeszcze chyba nigdzie nie widać u konkurencji (liofilizowane owoce), zobaczymy czy przypadnie Wam do gustu :-)
Myślę, że jutro powinny być u mnie NOWOŚCI z TIVO - seria, której jeszcze chyba nigdzie nie widać u konkurencji (liofilizowane owoce), zobaczymy czy przypadnie Wam do gustu :-)
-
***** PROMOCJA na cały asortyment Bunny *****
1. Promocja dotyczy całego asortymentu Bunny w sklepie.
2. Obowiązuje 24-28.09.2015r.
3. Towar jest pełnowartościowy.
4. Z promocji może skorzystać każdy Klient, nie ważne czy posiada aktywne konto w sklepie czy dokonuje zakupu bez logowania.
Link do promocji: http://pupillo.pl/pl/promotions
Zapraszam serdecznie
1. Promocja dotyczy całego asortymentu Bunny w sklepie.
2. Obowiązuje 24-28.09.2015r.
3. Towar jest pełnowartościowy.
4. Z promocji może skorzystać każdy Klient, nie ważne czy posiada aktywne konto w sklepie czy dokonuje zakupu bez logowania.
Link do promocji: http://pupillo.pl/pl/promotions
Zapraszam serdecznie
-
Program FaniMani.pl
Kochani, chciałbym Was dzisiaj poinformować, że przystąpiliśmy do programu fanimani.pl - systemu, który umożliwia wspieranie stowarzyszeń, fundacji, instytucji, itp.
Po krótce - każdy Klient, który zrobi zakupy w sklepie Pupillo - może wskazać organizację z listy fanimani.pl, na której "konto" poleci od Nas % od sprzedaży.
Jest to odpowiedź na zapytania od Klientów - tzn rozwiązanie kwestii przesyłania na cele stowarzyszeń działających w kwestii pomocy zwierzakom - które dotyczyły tego, żeby lepiej wspomagać takie organizacje kasą niż zakupami produktowymi, wtedy one lepiej wiedzą co im potrzeba.
Już za moment więcej informacji i szczegółów. Musimy dokończyć tylko proces integracji sklepu z systemem operatora i do dzieła.
Jeżeli chcecie, żeby można było wspierać to forum, poprzez zakupy w moim sklepie, wystarczy, że ktoś z Administracji zgłosi tam wcześniej forum jako organizację chcącą być wspieraną.
Program FaniMani.pl
Kochani, chciałbym Was dzisiaj poinformować, że przystąpiliśmy do programu fanimani.pl - systemu, który umożliwia wspieranie stowarzyszeń, fundacji, instytucji, itp.
Po krótce - każdy Klient, który zrobi zakupy w sklepie Pupillo - może wskazać organizację z listy fanimani.pl, na której "konto" poleci od Nas % od sprzedaży.
Jest to odpowiedź na zapytania od Klientów - tzn rozwiązanie kwestii przesyłania na cele stowarzyszeń działających w kwestii pomocy zwierzakom - które dotyczyły tego, żeby lepiej wspomagać takie organizacje kasą niż zakupami produktowymi, wtedy one lepiej wiedzą co im potrzeba.
Już za moment więcej informacji i szczegółów. Musimy dokończyć tylko proces integracji sklepu z systemem operatora i do dzieła.
Jeżeli chcecie, żeby można było wspierać to forum, poprzez zakupy w moim sklepie, wystarczy, że ktoś z Administracji zgłosi tam wcześniej forum jako organizację chcącą być wspieraną.
[center]Trick or Treat!!! [/center]
Wraz ze zbliżającym się Halloween sklep Hipcio organizuje konkurs zdjęciowy! Aby wziąć w nim udział, należy do 25 października 2015 roku przesłać jedno zdjęcie przedstawiające waszego podopiecznego w halloweenowym lub jesiennym stylu. Wykażcie się pomysłowością. Dynie, cukierki, straszydła, jesienne liście, chryzantemy. Do dyspozycji jest mnóstwo rzeczy by zrobić wspaniałe zdjęcie. :-)
DO WYGRANIA CENNE NAGRODY!
WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW ORAZ REGULAMIN NA STRONIE HIPCIA
KONKURS - KLIKNIJ
ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU I UDOSTĘPNIANIA KONKURSU NA FACEBOOKU! POCHWAL SIĘ SWOIM ZWIERZAKIEM!