Oddam dwie samiczki. Jestem z Rudy Śląskiej mogę dowieść do okolic 15-20km bez problemu. Bardzo proszę o pilny kontakt, ponieważ moja mama ma uczulenie na szczurki i muszę się ich szybko pozbyć. Mam kilka dni jak nie to nie wiem co zrobie mam ino dwie opcje oddać wężowi lub wypuścic na wolność, nie chcę tego zrobić broń boże. Dla tego pomóżcie je uratować nie ma co tracić ani chwili . Samiczki bardzo łagodne nikogo nigdy nie ugryzły reagują na imie. Ze szkód które mi wyrządziły to tylko przegryziona łądowarka. Ale wiadomo to tylko szczurki . Jeśli któs chce na życzenie mogę je zapłodnić gdyż kolega posiada 2 samczyków. Klatkę oczywiście daję gratis. Na życzenie wyślę więcej zdjęć. Pozdrawiam!!
Absolutnie ich nie zapładniaj !
W chwili kiedy tyle ogonków na forum poszukuje domku, to byłby szczyt głupoty !!!!
Napisz jeszcze orientacyjnie w jakim wieku są szczurki i rozważnie wybierz im właściciela, żeby nie było tak jak pisze KITEgirl- że ktoś weźmie je tylko dla klatki.
Czy ja dobrze widzę, że to dumboloty husky ?
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Nooo oczywiście, że nie będę zapładniał. Pisałem ze na "Życzenie" jest to możliwe.
Doo opola troszke za daleko ale rozwarze jeszcze tą możliwość.
W razie jak ktoś były zainteresowany dzwonić na nr 506-914-421 jest to na prawde bardzo pilna sprawa. Chcę żeby szczurki trafiły w dobre ręce. Jak narazie to nie wyobrażam sobie co mam dalej począć jak nikt się nie zgłosi
Obie propozycje pozbycia się "problemu" są okrutne. Jeśli nie znajdziesz im domku mogę podratować domem tymczasowym. Mieszkam w Katowicach Ligocie wiec do Rudy rzut kamieniem. Myślę że moje dziewczyny i King (kastrat) się z nimi dogadają. Jeśli nie zgłosi się chętny pisz.
Hej! Byłbym zainteresowany - mieszkam wprawdzie w Krakowie, ale właśnie rozważam zakup klatki i dwóch samiczek właśnie. Ale jeśli mogę pomóc i je przygarnąć od Ciebie to bardzo chętnie to zrobię - oboje będziemy zadowoleni, a szczurami dobrze się zaopiekuję! Mam samochód więc mogę podjechać po nie w weekend.
firlej prosze jezeli ci zalezy na twoich szczurkach nie oddawaj ich byle komu. Popros kogos z Krakowa o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej u Beezqphttp://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=32257 oraz spisanie umowy adopcyjnej. Hotkot juz zaproponowala dt, ja mozliwe rowniez moglabym im zaoferowac, ale bede na 100% wiedziec jutro lub pojutrze.
P.S.: Beezqp bez urazy
sierściuchy: Sylwek i Luna
Za TM: Mysiorka (09.'10~9.06.'12), Yuki (17.03.'11~27.07.'12), Buba (17.04.'11~12.11.'12) :-(
To zapraszam na wizytacje, jak macie na to czas Niby namawiacie wszystkich do przygarniania szczurów zagrożonych bezdomnością, a jak się człowiek zaoferuje to jakieś insynuacje...
Beezqp jeżeli ktoś zgłasza się po szczurka z adopcji to musi zgodzić się na wizytę. chyba że w okolicy nie ma nikogo kto mógłby taką przeprowadzić. to nie jest jakiś nalot na dom. ktoś przyjdzie, porozmawia, może doradzi. potem gdy człowiek jest już znany na forum, takie wizyty nie są konieczne. chodzi o to że różne dziwne sytuacje już tu były więc to profilaktyka..