przygarnę szczurka
Moderator: Junior Moderator
przygarnę szczurka
Cześć! Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką ślicznej małej Gryzeldy. Jest ona szczurkiem po przejściach. Uratowała ją moja siostra w czasie interwencji weterynaryjnej z opuszczonego mieszkania. Teraz ma klawe życie bo trafiła do mnie
Jednak mimo pieszczot, całowania i przytulania, całogodzinnych wędrówek po mieszkaniu i wcinania zdrowych smakołyków wydaje się być osowiała i smutna. Dlatego postanowiłam znaleźć jej towarzystwo. Tak więc poszukuję młodego(ok. półrocznego), miłego i towarzyskiego szczurka: dziewczynki lub pozbawionego męskości chłopca. Jestem z Poznania czekam na info. mafdobek@gmail.com lub 608757342

[*]Gryzelda
[*]Gaja
[*]Ryksa
[*]Gaja
[*]Ryksa
-
Re: przygarnę szczurka
Przejrzyj dział o adopcjach, ostatnio pojawiło się tam trochę nowych ogłoszeń. W ten sposób szybciej znajdziesz szczurka. Niekoniecznie z Poznania, z transportem zawsze można pokombinować. Dużo forumowiczów oferuje za free podrzucenie ogona tu i tam. Powodzenia. 

-
W Poznaniu znaleziono "bezpańską" samiczkę. Ślicznotka! Post wrzuciła szaffka. Może to będzie koleżanka dla Twojej królewny? 

Dzięki za info! Właśnie już napisałam, przy tamtym wątku, że się w tej małej zakochałam! Pokazałam Gryzeldzie zdjęcia i ona też chętnie pozna tego kapturka
Zresztą moja siostra (Masmeryzuje) też jest fanką małej 

[*]Gryzelda
[*]Gaja
[*]Ryksa
[*]Gaja
[*]Ryksa
Podejrzewam, że sprawa nieaktualna! Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i mam małą 

[*]Gryzelda
[*]Gaja
[*]Ryksa
[*]Gaja
[*]Ryksa