Moje Misiaki :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Meefistofeles
Numer GG: 18047503

Moje Misiaki :)

Post autor: Meefistofeles »

Witam!

Pochwale sie i ja :)

Pojawienie się ogonów w moim domu co było coś na co czekałam bardzo długo, aż w końcu się doczekałam i jestem aktualnie najszczęśliwszą osobą na świecie :D

Ozzy:
Duży jak na swój wiek biały szczurek z uszkami standard z różowymi oczkami, baardzo ciekawski chłopak, który wszedłby wszędzie. A gdy dostanie się na ramię uspokaja się i mógłby siedzieć godzinami :)
Obrazek Obrazek

James:
Malutki szczurek, ciemnej barwy której nie potrafię określić dokładnie. Jest to prawdopodobnie rex z uszkami standard,który będzie chyba łysy. Chłopak który nie potrafi usiedzieć w miejscu, jest wszędzie :D Bardzo lubi przesiadywać na ramieniu i w dekolcie, gdzie też bardzo lubi wieczorem spać :) I bardzo nie lubi się fotografować ;)
Obrazek Obrazek

Axel:
Drugi malutki jeszcze biały rexik, z uszkami dumbo który też prawdopodobnie będzie łysy :) Jest najspokojniejszym chłopakiem z całej trójki, gdzie zamiast biegać po pokoju woli się schować pod kocem i spać :)
Obrazek

A o to cała trójka :)
Obrazek

I coś w stylu '' a co to jeest?'' ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Ensui
Kontakt:

Re: Moje Misiaki :)

Post autor: Ensui »

Śliczni są! Dekolt to chyba ulubione miejsce od większości zwierzaków ;D
To zdjęcie z kotem wygląda niebezpiecznie :o Jak na nie reaguje? Polubili się?
Obrazek
Obrazek
Meefistofeles
Numer GG: 18047503

Re: Moje Misiaki :)

Post autor: Meefistofeles »

Kot nawet nie zareagował :) Moje misie bardziej się go baly :P Oczywiście kota pilnowałam w razie czego, ale powąchał i sobie poszedł :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”