Pikolo w poniedziałek 15 lutego został zoperowany. Bardzo dzielnie zniósł zabieg, ładnie się wybudził i świetnie znosi okres rekonwalescencji. Jestem z tego powodu przeszczęśliwa, niemniej.. trzeba zejść na ziemię i pokryć teraz gigantyczny dług, który powstał za tak poważną operację.
Zwierzaków mam już coraz mniej, dlatego też mam sporo akcesoriów, które mogłyby teraz posłużyć komuś innemu.
I tak powstaje bazarek na pokrycie kosztów operacji Pikolo.
1. Transporter Ferplast Aladino Large. Błękitny. Używany, stan db+. cena: 35 zł

2. Transporter Ferplast Aladino Large. Czerwony. Używany, stan db+. cena: 35 zł

3. Klatka Ferplast Quadra, kuweta w kolorze miętowym. Moje sprytne szczury pogryzły róg kuwety, dlatego została zabezpieczona w dość oryginalny sposób. Widoczne na zdjęciach. Sprawdza się bezproblemowo. Pręty stan db+. Mogę dorzucić do niej żółty taras w stanie db. cena: 150 zł

4. Klatka Ferplast Duna Multy, kuweta w kolorze ciemnym - grafitowy/czarny. Używana przez zaledwie kilka miesięcy, kupiona nowa, stan bdb. cena: 140 zł
5. Kuweta dla kota. Biało-bordowa, z naklejkami z kotem i kwiatami. Używana, stan db+. Dorzucam do niej łopatkę do wybierania odchodów. (delikatnie widoczna na zdjęciu wyżej, tam gdzie kuweta do duny) cena: 40 zł
6. Tunel w kolorze fioletowym, taki jak tutaj. Nieużywany. cena: 10 zł - rezerwacja do poniedziałku
7. Pudło dla chomika - największa SAMLA ze sklepu IKEA. Z wyposażeniem: 5 poidełek, 2 kryte kołowrotki Trixie, 3 domki, 3 kolorowe rury, malutka kula (do biegania, ale używana jako domek). cena: 70 zł
WSZYSTKO PO 5 zł

WSZYSTKO PO 10 zł
Kubeczki

Wyszczerbione, widoczne na zdjęciach:

Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. Jeśli ktoś bardzo chce to mogę wysłać, wysyłka na koszt kupującego.