Siostra przyniosła (wbrew moim zakazom ponieważ chciałam odetchnąć po śmierci Kruszynki i malutkiego szczurka który był u mnie tylko 2 dni) nowego szczulka do domu! Tata nie jest zadowolony więc jego przyszłość u nas w domu nie jest pewno i może się zdarzyć że pewnego dnia będzie musiał zamieszkać u siostry i jej chłopaka razem ze Smółką. Ale na razie cieszę się z każdego dnia jego pobytu u nas i staram się nie narażać tacie.
Szczurek jest u mnie jakiś tydzień i już powoli się przyzwyczaja. Zawsze wszędzie go pełno, uwierzcie mi bryka po klatce jak szatan – siostra uważa że zwariował. Na razie boje się go puszczać na pokój bo nie mam pewności że wyjdzie z każdego zakamarka więc raczej go pilnuje i pozwalam mu biegać tylko po łóżku i biurku. Kupiłam mu wczoraj ładniusi domek M1511 i powoli się urządza. Niestety nie mam aparatu cyfrowego więc nie mam możliwości zrobienia mu zdjęć, choć bardzo bym chciała mieć pamiątkę po jego młodziutkich miesiącach. Próbowałam zwykłym aparatem ale tak się wiercił że zdjęcia wyszły rozmazane i nic nie widać.
<:3 Male?stwo )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu