Przedwczoraj nawiązałam kontakt z dziewczyna która prowadzi hodowle szczurków rasowych w Cork (Irlandia) i właśnie urodziły sie małe oseski
 Jest blada szansa ze będzie miała dwie kluseczki dla mnie. Niestety jeszcze nie wie, na 90% będę jednak musiała czekać na następny miot
  Jest blada szansa ze będzie miała dwie kluseczki dla mnie. Niestety jeszcze nie wie, na 90% będę jednak musiała czekać na następny miot  Trzymajcie jednak kciuki,aby ktoś zrezygnował, bo ja tak bardzo pragnę tych małych paróweczek!!!
 Trzymajcie jednak kciuki,aby ktoś zrezygnował, bo ja tak bardzo pragnę tych małych paróweczek!!! Dzisiaj miała przyjść klatka,niestety stało sie coś niesamowitego,spadł śnieg w tej strasznej krainie deszczowych alkoholowych i dostawa opóźniona . A oto klatka:

Calkiem niemała,dwu pokojowa

wysokosc - 159.5 cm
glebokosc - 63.5 cm
szerokosc - 93.5 cm
pomiędzy drutami - 15mm
Jednym słowem pałac.Juz naszyłam tuneli i hamaczkow, zbieram różności nadające sie na domki i inne.
Planuje wydać fortunę na zaopatrzenie tego potwora, ale nic mnie nie powstrzyma przed rozpieszczaniem moich dziewczyn.
Jeszcze ich nie mam a już je kocham,nienormalna jakaś jestem.Przesiaduje przed monitorem wpatrując sie w jedno jedyne zdjęcie miotu:

Spodziewane są: Russian Blue, Russian Blue Agouti, Russian Silver and Russian Silver Agouti wszystkie Standard.
ktoś będzie musiał mi zrobić zastrzyk uspokajający jak sie okaże ze nie dostane klusek.

blue rules
 blue rules  .
.

Umeblowałam ja początkowo,muszę jeszcze dokupić prawie wszystko ,włącznie z poidłem
  Umeblowałam ja początkowo,muszę jeszcze dokupić prawie wszystko ,włącznie z poidłem  

Bo jak tu niby się nie cieszyć na myśl, że dwie z różowych kluseczek będą "moje"
 Bo jak tu niby się nie cieszyć na myśl, że dwie z różowych kluseczek będą "moje"