Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Już jest filmik z pojadania https://youtu.be/rIb8Z9tcsvg
Na końcu tego filmiku widać takie eleganckie ruszanie paszczą
Jest czasowo w innej klatce i ma ręczniczek, bo mu sie nóżki najmniej ślizgają. A potem go daję do wspólnej klatki, do hamaczka podwieszanego na samym dole.
Sprawia, że się roztkliwiam
Podkarmiaj podkarmiaj, jak się zmęczy to z palca byle jadł wartościowe i pożywne. I dbać, żeby po umyciu brzuszka nie zaziębił się jak mokry, podsuszyć ciepłym ręcznikiem czy coś Wycałuj
Podkarmiam i po umyciu pyszczka i brzuszka zawsze jest wycierany grubym reczniczkiem. Na szczescie brzusio ma łysy, to szybko schnie
W duzej klatce w swojej norce ma reczniczki papierowe, to jak zasika, to zaraz mozna zmienić
A tu reszta potworów https://youtu.be/BTyBaVQGOlY Na koniec filmowania 3kropka wlazla mi w rękaw Widać jej umykający ogon.
Rekin ma cały czas to oczko w porfirynie i trzeba przemywać. Czasem drugie tez w porfirynie. Ale nic poza tym. Jesli ktos ją stresuje to ta gromada Rekin jest stateczna i w ogóle, i opiekuje sie Igorkiem. Śpi z nim w tuneliku i ogrzewa
Krzyś lata tak cały czas po klatce ( i poza klatką tez).
Ciamkacz zdobywa serducho
A czarno-białe energia rozpiera ! (są takie same podskakujące piłeczki jak Karać )
Rekina uściskaj ode mnie, kochana opiekuńcza duszka z niej
Igor wcina warzywka , i nawet kawałek tofu mu smakował. Czasem zje chrupke z karmy. Dodaję mu do tego sinlacu, żeby było pożywniej. Mam nadzieję, że jest to wystarczająca ilość wody. Jak go dałem do poidełka to nie chciał pić.
Można uzupełnić startymi owocami, nawet zamiast sinlacu zasładzającego, i dać blisko niewywrotną miseczkę z wodą Twardziel z chłopaka, niech się dalej trzyma i nie poddaje, my tu mu rodzinnie kibicujemy!
Zakupię szklany pojnik , w hipcio jest taki z długa rurką http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-p ... 25ml-60441
Igorek rozrabia, wlazł nawet do kuwety kibelka Daję mu sinlac, żeby mieć pewnośc , ze dostał odżywcze jedzenie, ale fakt, że sinlac zasladza.
dziękujemy za kibicowanie
Asłan też przestał pić, kiedy całkowicie przeszliśmy na miękkie jedzenie. Nawet jak było lato nie korzystał z wody. Poza papkami z mokrym, gasił pragnienie ogórkami i arbuzami które wciąż miał do dyspozycji (oba dobrze robią na utrzymanie zdrowia dróg moczowych;)
Tak miło czytać, że Igorek drepta w dobrym samopoczuciu Tak trzymać !
Dzis siedza już sobie razem, Igorek wszedzie wędruje i juz miał dosc siedzenia w swojej klatce, nawet jesli to było tylko co jakiś czas.
Paczka z hipcio już przyszła, pojnik jest rewelacyjny!
Jest odpowiednio nisko, i Igor juz wypróbował.
Na zdjęciu jest przed sprzataniem, jeszcze trzeba sprezynkę u góry zaczepić. Nie zwracajcie uwagi na bajzel, akurat przyszła paczka z hipcio i musiałem sprawdzić
A tu Igor wcina płatki owsiane z rzodkiewką,ogórkiem i tofu. Kręcił się, to nakryłem denkiem od nowokupionego igloo i zaczał jeśc
Podjada już więcej suchego, chociaz bez rewelacji. Czysci sobie pyszczek, potem sie przewraca i czysci na leżąco. Juz się gramolił na półkę, a tam nie mozna.
I w kuwecie kibelku tez już był. Na miejscu nie usiedzi Teraz na dole jest jego igloo, 2 miseczki z jedzeniem i poidełko szklane. Drugie poidlo jest na półce.
Na dole wolalem zostawić obie miski, na wypadek gdyby mu wyjadły.