Unkas - moje wymarzone i kochane słoneczko
Moderator: Junior Moderator
Unkas - moje wymarzone i kochane s?oneczko
Odszedł... Mój wymarzony i ukochany lila blazed berkshire odd eye dumbo rex... Był ze mną tylko 2 tygodnie a zabrał na drugą stoę kawał mojego serca i morze moich łez... Jeszcze wczoraj nic nie zapowiadało tragedii... Mieszkał w klatce z Odyskiem, starszym kolegą... Spali razem, bawili się razem... Wczoraj chciałam poznac Odysa z Ivankiem... Odys nie był zachwycony, więc wrócił do klatki... Po chwili usłyszałam wrzask... Odys ugryzł Unkaska, wrednie, w pachwinę, głęboko... Unkas krwawił... Pojechaliśmy biegiem do weta... Cieszyłam się, że już pewnie wszytko będzie dobrze, że Unkas otrzyma pomoc i za tydzień będzie juz zdrowy... Zabieg zniósł dobrze, ok 2 w nocy dostałam smsa od weta, że zaczął się wybudzac... poszłam spac... I wtedy nadeszło załamanie...
Kochanie wybacz i czekaj na mnie... Brykaj po zielonej trawce i wcinaj wielkie i pyszne dropsy... Kiedys znowu się spotkamy... Śpij spokojnie maleńki...
[']['][']
Kochanie wybacz i czekaj na mnie... Brykaj po zielonej trawce i wcinaj wielkie i pyszne dropsy... Kiedys znowu się spotkamy... Śpij spokojnie maleńki...
[']['][']
:sad2:
Po prostu nie mam slow... :sad2:
Ja sie tak nie bawie...
Unkasku... [']
Basiu... :przytul:
Po prostu nie mam slow... :sad2:
Ja sie tak nie bawie...
Unkasku... [']
Basiu... :przytul:
Basiu
tak strasznie mi przykro :sad2:
tak strasznie mi przykro :sad2:
Bardzo mi przykro
[*]
Wiem co to znaczy stracić swoje marzenie...
[*]
Wiem co to znaczy stracić swoje marzenie...
i odszedl syjamski kawalek mnie...
przydeszł balijski...
przydeszł balijski...
Basiu jest mi niewyobrazalnie przykro.. :sad2:
Taki mlodziutki :sad2:
['][']['] Unkasku badz szczesliwy po drugiej stronie...
Taki mlodziutki :sad2:
['][']['] Unkasku badz szczesliwy po drugiej stronie...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
['] :sad2:
-
- Kontakt:
Biedactwo
[']
[']
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
straszne :-( [']['][']
['] :sad2: biedne maleństwo...
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
tak bardzo mi przykro trzymaj sie kochana :przytul:
Za małego [*][*][*][/b]
Za małego [*][*][*][/b]
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Maleństwo [']
...Tusia, Dziuba,Kruffka,Beza biały aniołek w sercu....Kreciu kocham Cię Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka
Bardzo współczuję
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Zirrael, naprawdę strasznie mi przykro
moje aniołeczki: Natka ['], Miszel [']- zawsze w moim serduchu
tak strasznie smutno.. taki piekny i kochany malec.. za szybko odszedl.. zdecydowanie za szybko... bardzo mi przykro... :sad2: