Pamięci Melusi
Moderator: Junior Moderator
Pami?ci Melusi
Odeszła...
Była bardzo dzielną szczurzynką o bardzo chorym serduszku. Przez półtora miesiąca nie poddawała się, a leki trzymały ją przy życiu. W pewnym momencie przyszła wyprzytulać się. Najpierw do mojego męża, potem do mnie. Trzymając ją na swoich kolanach popatrzyłam na nią - miała takie zmęczone oczy... Powiedziałam: jeśli już masz dosyć tej walki, to zaśnij. Pół godziny później nie żyła, zasnęła na moich kolanach. Cały czas nie mogę się nadziwić, że w zasadzie już ostatnim pokładem sił przyszła do każdego z nas, by się pożegnać. Gdybym tego sama nie przeżyła, chyba bym nie uwierzyła...
Melu, bardzo Cię kochaliśmy
Była bardzo dzielną szczurzynką o bardzo chorym serduszku. Przez półtora miesiąca nie poddawała się, a leki trzymały ją przy życiu. W pewnym momencie przyszła wyprzytulać się. Najpierw do mojego męża, potem do mnie. Trzymając ją na swoich kolanach popatrzyłam na nią - miała takie zmęczone oczy... Powiedziałam: jeśli już masz dosyć tej walki, to zaśnij. Pół godziny później nie żyła, zasnęła na moich kolanach. Cały czas nie mogę się nadziwić, że w zasadzie już ostatnim pokładem sił przyszła do każdego z nas, by się pożegnać. Gdybym tego sama nie przeżyła, chyba bym nie uwierzyła...
Melu, bardzo Cię kochaliśmy
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Pamięci Melusi
Taka dzielna szczurzynka....
['][']['] dla Melusi...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Pamięci Melusi
[*]...[*] [/b]
"Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość."
Pamięci Melusi
to takie piekne... jak ona musiala Was kochac. ['] dla Melusi
Pamięci Melusi
Izabela, wspolczuje straty...
Strasznie mi przykro.
Dla Melusi...
Strasznie mi przykro.
Dla Melusi...
Pamięci Melusi
['][*]['] dla Melusi
Trzymaj się jakoś :przytul:
Trzymaj się jakoś :przytul:
"Dawno, dawno temu..."
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
Pamięci Melusi
Zuzia i Filutka - w szczurzym raju ....
-
Pamięci Melusi
strasznie współczuję, dla aniołka [*] [*] była taka dzielna trzymaj sie dzielnie
Pamięci Melusi
Dla Melusi [']
Pamięci Melusi
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Trzymamy się jakoś, ale szczerze mówiąc łzy ciągle płyną :sad2: Melusia była z nami ponad dwa lata... Była łagodnym, mądrym i bardzo przytulaśnym ogonkiem... Dlaczego to musi tak boleć... Za każdym razem bardzo mocno boleć...
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Pamięci Melusi
bardzo mi przykro
dla aniolka [*][/b]
dla aniolka [*][/b]
Mój Sklep dla Gryzoni - Gryzoland
http://www.gryzoland.pl
http://www.gryzoland.pl