A Mink to się pewnie w którymś momencie zagapił i dlatego takie wielkie zdziwienie, kiedy mu nagle jak z nieba małe przed nosem się pojawiło.

Wygłaszcz stwory serdecznie!

Moderator: Junior Moderator

) to rozległo sie przerażone i w zasadzie cichutkie "piiiip!" , ale ani drgnął tylko pozwolił się podniesć
  ) to rozległo sie przerażone i w zasadzie cichutkie "piiiip!" , ale ani drgnął tylko pozwolił się podniesć 

Może i Nezumi przejmie od maleństwa trochę tej beztroski, zacznie latać wespół z kapturką oraz Sową  i przestanie panikować?
  Może i Nezumi przejmie od maleństwa trochę tej beztroski, zacznie latać wespół z kapturką oraz Sową  i przestanie panikować?  
  W ostateczności możesz Bubusia postraszyć, że mu dyplom odbierzesz
 W ostateczności możesz Bubusia postraszyć, że mu dyplom odbierzesz  

muszę się wziąć za siebie. A swoj temat warto pisac nawet dla siebie bo potem mozna poczytac i powspominać, ja sie zawsze wzruszam jak czytam swoje i innych dawne historie
 muszę się wziąć za siebie. A swoj temat warto pisac nawet dla siebie bo potem mozna poczytac i powspominać, ja sie zawsze wzruszam jak czytam swoje i innych dawne historie 
  Co tam teraz u ogonków słychać, co porabiają?
 Co tam teraz u ogonków słychać, co porabiają? Bo Łatka, Łacia trudno wymawiać wygodnie.
 Bo Łatka, Łacia trudno wymawiać wygodnie. Wpada do igloo, po chwili słychac pisk ( nie wiem czyj) i Mucha wylatuje jak z procy. "A nie mówiłem ?" - zawsze jej powtarzam.
 Wpada do igloo, po chwili słychac pisk ( nie wiem czyj) i Mucha wylatuje jak z procy. "A nie mówiłem ?" - zawsze jej powtarzam.

Wyobraziłam sobie, jak się na powrót wciskała do klatki
 Wyobraziłam sobie, jak się na powrót wciskała do klatki  Miejmy nadzieję, że Mink okaże cierpliwość dla młodej; wygłaszcz szczurasy ode mnie!
 Miejmy nadzieję, że Mink okaże cierpliwość dla młodej; wygłaszcz szczurasy ode mnie!

Paul_Julian pisze: Bubu muszę pochwalić. Wyszedł ze sputnika - przeszedł całą długośc casity , zeskoczył do kibelka i tam sobie kucnął