Już teraz wiem że będzie u mnie jeszcze jeden szczurek, ze sklepu. Matka mojej Soliśki, dzięki temu zaprzestane dalszemu rozmnażaniu szczurów w tym zoologiku bo tam nie sprowadzają zwierząt tylko odkupują od ludzi i później rozmanażają.....
Moderator: Junior Moderator

A teraz wręcz domaga się kontaktu (gryzie pręty klatki jak tylko wchodzę do pokoju) uwielbia siedzieć na kolanach
 A teraz wręcz domaga się kontaktu (gryzie pręty klatki jak tylko wchodzę do pokoju) uwielbia siedzieć na kolanach  . Dylemat jaki miałem związany z tym ze jest z zoologicznego to tak zwane jajko niespodzianka po 2 tygodniach zamiast jednego szczurka miałem 13 w tym 12 maluchów :/, fakt są kochane ale tylko 2 samiczki mogę zostawić a reszcie musze znaleźć innych właścicieli. Nic mi tez nie wiadomo na temat jej rodziców ani na temat ojca maluchów, ale tak to jest jak się trzyma w zoologicznym samce z samicami :/
. Dylemat jaki miałem związany z tym ze jest z zoologicznego to tak zwane jajko niespodzianka po 2 tygodniach zamiast jednego szczurka miałem 13 w tym 12 maluchów :/, fakt są kochane ale tylko 2 samiczki mogę zostawić a reszcie musze znaleźć innych właścicieli. Nic mi tez nie wiadomo na temat jej rodziców ani na temat ojca maluchów, ale tak to jest jak się trzyma w zoologicznym samce z samicami :/