[KOSZALIN] Szczurki do oddania
Moderator: Junior Moderator
-
[KOSZALIN] Szczurki do oddania
Witajcie,
Mam do oddania malutkie piękne szczurki o ich losach oraz to jak wyglądają, w jakim wieku są, możecie dowiedzieć się z linka http://olx.pl/oferta/milutkie-szczurki- ... 6FqXD.html
Posiadam również starsze szczurki o których losie poczytacie na drugim ogłoszeniu.
http://olx.pl/oferta/oddam-szczurki-CID103-ID6Frez.html
Mam nadzieję, ze wszystko wstawiłam tak jak trzeba, jeżeli nie bardzo proszę o wiadomość od moderatora.
Pozdrawiam
Mam do oddania malutkie piękne szczurki o ich losach oraz to jak wyglądają, w jakim wieku są, możecie dowiedzieć się z linka http://olx.pl/oferta/milutkie-szczurki- ... 6FqXD.html
Posiadam również starsze szczurki o których losie poczytacie na drugim ogłoszeniu.
http://olx.pl/oferta/oddam-szczurki-CID103-ID6Frez.html
Mam nadzieję, ze wszystko wstawiłam tak jak trzeba, jeżeli nie bardzo proszę o wiadomość od moderatora.
Pozdrawiam
Re: [KOSZALINSzczurki do oddania
A zatem:
Na forum nie zgadzamy się ze sprzedażą szczurów "kundelków". Zatem jeśli nie zmienisz pierwszego ogłoszenia, zostanie ono usunięte.13. Na forum nie zgadzamy się na rozmnażanie szczurów dla zabawy, zysku, na karmę czy bez powodu przez osoby niezrzeszone w SHSRP. takie ogloszenia będą zamykane, "hodowca" może zostać ukarany ostrzeżeniem lub banem. Każdy przypadek zostanie rozważony indywidualnie.
To samo tyczy się sprzedaży/oddawania zwierząt przez gg/pw itd.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
-
Nie chcę tego zmieniać na olx'ie bo mi się zaraz zlecą chętni na karmę dla węża... Już raz miały nią być...
Weźcie to proszę pod uwagę jako oddam, bo i tak je oddaję, ale nie chcę, żeby tak widniały na ogłoszeniach. I tak idą za darmo do wszystkich
Liczy się dobro zwierzaczków, tylko i wyłącznie, bo zysk to żaden.
Kto może niech da im dobry kochający domek o to tylko proszę, sama ich nie rozmnożyła tylko dostałam od kolegi, który dostał je od koleżanki, która musiała wyjechać. Ja z tego przygarnęłam dwóch samczyków.
Proszę o wyrozumiałość moderatorów i dziękuję
Weźcie to proszę pod uwagę jako oddam, bo i tak je oddaję, ale nie chcę, żeby tak widniały na ogłoszeniach. I tak idą za darmo do wszystkich

Kto może niech da im dobry kochający domek o to tylko proszę, sama ich nie rozmnożyła tylko dostałam od kolegi, który dostał je od koleżanki, która musiała wyjechać. Ja z tego przygarnęłam dwóch samczyków.
Proszę o wyrozumiałość moderatorów i dziękuję

Re: [KOSZALIN]Szczurki do oddania
Jeśli faktycznie oddajeszmaluchy, nie widzę problemów. Mimo to, weź pod uwagę wrzucenie zdjęć i info także tutaj.Weźcie to proszę pod uwagę jako oddam, bo i tak je oddaję, ale nie chcę, żeby tak widniały na ogłoszeniach. I tak idą za darmo do wszystkichLiczy się dobro zwierzaczków, tylko i wyłącznie, bo zysk to żaden.
-
Dzięki za radę, jutro to zrobię
Nie chcesz może szczurka
Lepszych nie znajdziesz 

Re: [KOSZALIN] Szczurki do oddania
Dziękuję bardzo za propozycję, wierzę 
Niestety ja już stada nie mam.
(btw, poprawiłam przy okazji nazwę tematu)

Niestety ja już stada nie mam.
(btw, poprawiłam przy okazji nazwę tematu)
-
Re: [KOSZALIN] Szczurki do oddania
Dzięki wielkie ! sama nie mogłam poprawić
No szkoda, że nie chcesz ja Ci mówię będziesz żałowała hehe

No szkoda, że nie chcesz ja Ci mówię będziesz żałowała hehe