[Warszawa] adoptuję/kupię 1-2 samce 6-12 mies.

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
selekos
Kontakt:

[Warszawa] adoptuję/kupię 1-2 samce 6-12 mies.

Post autor: selekos »

Hej,

Więc... Dzisiaj z powodu guza mózgu odszedł jeden z moich ogonów... Trochę dziwnie tak pisać to na świeżo ze łzami w oczach, ale martwię się mocno o drugiego. Będzie on mocno potrzebował towarzystwa.
Tak więc szukam w Warszawie 1-3 samców w wieku 6-12 miesięcy do adopcji. Mam zawsze otwartą klatkę (80x60x50, 3 poziomy), a szczury mogą bez problemu biegać po całym pokoju, który jest dodatkowo pełny szczurozabawek (18 mkw).

Kontakt najlepiej telefoniczny: 504-673-077.
Awatar użytkownika
selekos
Kontakt:

Re: [Warszawa] adoptuję/kupię 1-2 samce 6-12 mies.

Post autor: selekos »

Ogony znalezione. Temat do skasowania. :>
mayka77

Re: [Warszawa] adoptuję/kupię 1-2 samce 6-12 mies.

Post autor: mayka77 »

Tylko w dobre rece oddam/sprzedam dwoch cudownych 4mies.chlopcow fuzz.Niestety moj maz ma silna alergie ,bardzo ewidentna.Mielismy 6samiczek i wszystko bylo super.Gdy odeszly kupilismy samce,do tego lyse,okazalo sie ze uczulaja mojego męża bardzo i natychmiast.Nie wiedzialam wczesniej ze samce z racji znaczenia terenu moga uczulac bardziej niz samice,gdybym wiedziala na pewno zdecydowalisbysmy sie na dziewczyny.Niestety nie stac mnie na kastracje obu.Chlopcy sa przeuroczy,mega zabawni,wybiegani,szczesliwi,nikogo nie gryza,lgna do czlowieka.Szukam tylko dobrego i odpowiedzialnego wlasciciela.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”